41-årig død efter drukneulykke på wellnesshotel

Direktør dybt berørt af ulykke i Hotel Vikings spa-afdeling

Arkivfoto

Arkivfoto

Opdateret torsdag klokken 16.10 med oplysningen om, at den 41-årige mand er afgået ved døden.

SÆBY:En 41-årig mand er - efter at have ligget i respirator på Aalborg Universitetshospital efter en drukneulykke på Hotel Viking i Sæby sent onsdag eftermiddag - afgået ved døden.

Det bekræfter vagtchef Poul Fastergaard, Nordjyllands Politi, der fik meddelelsen om den 41-åriges død ved 16-tiden torsdag. Den 41-årige er fra Hirtshals.

En dybt berørt direktør på Hotel Viking i Sæby, Brian Fabricius, bekræftede tidligere torsdag overfor Nordjyske, at ulykken fandt sted i hotellets spa-område, og at den 41-årige på det tidspunkt lå i respirator på Aalborg Universitetshospital.

- Men jeg kender ikke de nærmere omstændigheder ved ulykken, forklarede direktøren, der oplyste, at den 41-årige mand var på hotellet som deltager i et kursus sammen med sin arbejdsplads.

- Det er sådan noget, som man ikke ønsker for nogen som helst. Det er forfærdeligt, og jeg føler dybt med familien, lød det fra Brian Fabricius, der blev kaldt til hotellet onsdag sidst på eftermiddagen efter ulykken og siden har haft en lang søvnløs nat.

Han oplyser, at han torsdag har taget hånd om sit personale, og at Arbejdstilsynet har været på besøg på hotellet i forbindelse med ulykken.

At Arbejdstilsynet er indblandet skyldes, at den 41-årige var på hotellet i forbindelse med sit arbejde.

Arbejdstilsynet bekræfter i en mail overfor Nordjyske, at de er i gang med at kortlægge omstændighederne ved ulykken.

Nordjyllands Politi var på stedet med en patrulje kort efter, at ulykken skete.

Nordjyske erfarer, at betjentene forsøgte sig med livreddende førstehjælp, hvorefter manden blev kørt på hospitalet, hvor han altså lå i respirator, indtil han torsdag eftermiddag blev erklæret død.

Politiet betragter sagen som en dybt tragisk ulykke, og der er ikke mere i det politimæssigt - ud over, at der formentlig fredag skal holdes et officielt ligsyn.