Familien fandt ældre kvinde bundet efter hjemmerøveri

Nordjyllands Politi efterlyser vidner, der kan have set noget i forbindelse med røveriet

 <i>Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

En ældre kvinde er blevet bundet i sin lejlighed under et hjemmerøveri, der blev begået torsdag aften ved 21.30-tiden i Engparken i Frederikshavn. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politikommissær Peter Skovbak fra Nordjyllands Politi i Frederikshavn forklarer, at det var et familiemedlem, der fandt den ældre kvinde bundet i sin lejlighed.

- Hun har til os forklaret, at hun kom hjem til sin lejlighed i går aftes, 14. september, omkring kl. 21.30. Og da hun låste sig ind, kom der pludselig en person, som pressede sig med ind af døren, siger Peter Skovbak, og derpå kom det, forsætter han, til tumult, hvorunder offeret blev lagt på sengen og fik bundet sine hænder.

Lejligheden er blevet lettere gennemrodet, og der er fra adressen blevet stjålet et kontantbeløb. Kvinden er dybt rystet over røveriet, og hun har pådraget sig nogle overfladiske knubs. Kvinden har beskrevet gerningspersonen som en mand, der talte dansk.

- Vi ser meget alvorligt på sagen, og vi har iværksat en omfattende efterforskning i relation til sagen. Vi skal til bunds i det her og have sagen opklaret, siger Peter Skovbak, der i den forbindelse retter en appel til offentligheden om hjælp.

- Vi er i forbindelse med vores efterforskning af denne alvorlige sag meget interesserede i henvendelser på telefon 114. Det gælder især, hvis nogen har set noget i eller omkring Engparken i går, 14. september, omkring kl. 21.30, men også hvis man har andre oplysninger, der kan bidrage til vores opklaringsarbejde.

Politiet kan ikke på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræfte om dette hjemmerøveri har relation til de øvrige hjemmerøverier, der inden for den sidste periode har været i Vendsyssel.

Har man oplysninger i sagen, kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefon 1-1-4.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk