KV21 Frederikshavn

Analyse: Mere af det samme

De frederikshavnske vælgere betror helst broen til Birgit Stenbak Hansen

Vælgerne betroer gerne broen til Birgit Stenbak Hansen, som har leveret driftssikkert gennem to perioder. Foto: Laura Guldhammer

Vælgerne betroer gerne broen til Birgit Stenbak Hansen, som har leveret driftssikkert gennem to perioder. Foto: Laura Guldhammer

Vælgerne i Frederikshavn Kommune er meget tilfredse med deres borgmester og den overordnede politiske styring, der har skabt luft i den tidligere så trængte økonomi.

Det viste de i 2017 med en jordskredssejr til Birgit Stenbak Hansen, der blev landets politiske topscorer med 42 procent af stemmerne.

Og den position cementerede Birgit Stenbak Hansen ved valget tirsdag.

En svag tilbagegang, men uden tab af mandater i forhold til sidste valg og stadig måske landets absolutte topscorer med knap 41 procent af stemmerne.

Socialdemokraterne fik ganske en tilgang af mandater i perioden med Lars Oldager, der var indvalgt for DF og Peter E, Nielsen, der var indvalgt for Konservative. De mandater lykkedes det ikke at fastholde ved valget

Men trods det et stærkt udgangspunkt for den kommende periode, hvor alt tegner til at blive mere af det samme i Frederikshavn Kommune.

Og det er præcis det vælgerne vil have.

En samlende figur i kommunen, der træder ind i folk med træsko på, men som samtidigt kan være ganske bastant og tydelig i sin kommunikation til udelt glæde i erhvervslivet, der nyder godt af netop udsyn og gennemslagskraft.

Det er næppe uden grund, at skibsingeniøruddannelsen i nye klæder hos Martec, er landet præcis her i området, hvor erhvervslivet har efterspurgt det massivt i mange år.

Så vælgerne efterspørger den sikre fremdrift - og de betror gerne broen til Birgit Stenbak Hansen, som har leveret driftssikkert gennem to perioder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Følg snestormens rasen live - al busdrift i Nordjylland er indstillet
Luk