Bedre end Obama: Narkobetjenten fra Hørby sælger bøger i stride strømme

Der er kun gået elleve dage siden udgivelsen af René Dahl Andersens omtalte bog 'Hærdet', men alligevel er forlaget bag bogen allerede gået i gang med sit tredje oplag

René Dahl Andersens bogsalg går forrygende. Arkivfoto: Henrik Louis

René Dahl Andersens bogsalg går forrygende. Arkivfoto: Henrik Louis

HØRBY:Blandt de engang 300 indbyggere i den lille landsby Hørby boede René Dahl Andersen. Han var som så mange andre børn og unge optaget af fodbold. Men også politibetjent drømte den unge knægt dengang om at blive.

I dag står han utallige skelsættende og vanvittige oplevelser rigere. Dem har han beskrevet i sin hudløst ærlige fortælling 'Hærdet', som blev udgivet den 11. marts i år.

Omtalen har været enorm for knægten fra Hørby, der bestemt heller ikke har glemt sine rødder. Dialekten består også endnu trods mange år i hovedstaden. Det kan du få syn - og ører - for sagen for i artiklen om 'Hærdet', som har været bragt på NORDJYSKE tidligere.

Bogen har siden sin udgivelse været til salg i landets bogbutikker, men også hos Hørby Bageri, hvor man endda var landets første sælger af René Dahl Andersens bog. Her havde man fredag 19. marts allerede 122 eksemplarer af bogen.

Også på landsplan klarer Hørby-drengen sig ganske habilt. Det forklarer forlagsdirektør hos Grønningen 1, Marianne Kiertzner, som netop har stået bag udgivelsen af 'Hærdet'.

- Bogen har på nuværende tidspunkt solgt over 10.000 eksemplarer, og det tredje oplag er allerede på vej, fortæller Marianne Kiertzner.

Hos hjemmesiden bogmarkedet.dk scorer 'Hærdet'-bogen en topplacering som den tredjemest solgte bog i både uge 10 og 11.

På hjemmesiden tales.dk er René Dahl Andersen også rygende populær. Her har den nordjyske knægt med rødder i Hørby slået selveste Barack Obama og dennes 'Et forjættet land' som både fysisk bog, e-bog og lydbog.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.