Fest udviklede sig voldsomt - kvinde stukket med kniv

En 43-årig kvinde blev stukket i låret, da hun lå og sov

Arkivfoto

Arkivfoto

HJØRRING:En 37-årig mand fra Frederikshavn-området er fredag ved Retten i Hjørring blevet idømt otte måneders ubetinget fængsel for at stikke en 43-årig kvinde i låret med en kniv, oplyser Thomas Klingenberg, anklager ved Nordjyllands Politi.

Knivstikkeriet fandt sted tilbage i oktober, da kvinden var til fest på mandens bopæl i Frederikshavn. De var ikke kærester på daværende tidspunkt, men havde tidligere haft mere end en venskabelig relation.

De havde til drikkelaget indtaget amfetamin og alkohol, hvorefter kvinden lagde sig til at sove i mandens seng. Hun vågnede pludseligt, da hun blev stukket med en kniv i låret. Manden opholdt sig på det tidspunkt i samme rum.

Ifølge kvindens forklaring hjalp manden med at stoppe blødningen med et viskestykke.

Den 37-årige mand mente dog ikke, at han havde stukket hende i låret.

- Han forklarede, at han havde en del huller i hukommelsen, på grund af at de havde taget stoffer. De havde skændtes en del, men han mente, at han vil kunne huske, hvis han havde gjort det, fortæller Thomas Klingenberg.

Retten valgte af lægge vægt på kvindens forklaring samt forklaring fra vidner, som havde hjulpet den 43-årige.

Manden, der er tidligere straffet for vold med kniv, har siddet varetægtsfængslet siden 3. marts og skal altså nu afsone den resterende straf.

Han valgte at modtage dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.