Varetægtsfængslet: Mand stak ekskæreste i armen med brødkniv

Opgør i lejlighed i Frederikshavn endte voldsomt - både mand og kvinde måtte en tur omkring hospitalet til behandling

Jens Hukiær
Foto: Kim Dahl Hansen
Knivstikkeri 17. februar 2019 18:01 - Opdateret 18. februar 2019 13:27

FREDERIKSHAVN: En 53-årig kvinde blev søndag eftermiddag kort før klokken 15 blevet stukket i sin ene arm med en brødkniv af sin ekskæreste på en adresse på Lindegårdsvej i Frederikshavn.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Bruno Brix, der kun kan fortælle sparsomt om årsagen til knivstikkeriet.

- Det er i forbindelse med nogle husspektakler, og vi har anholdt en 51-årig mand i lejligheden på Lindegårdsvej - en lejlighed, hvor kvinden boede, forklarer vagtchefen.

Han kalder det et alvorligt knivstik i armen, men kvinden har ikke været i livsfare. Kvinden blev kørt i ambulance på hospitalet, hvor hendes læsion er blevet behandlet.

Manden blev ført fra adressen på Lindegårdsvej iført en såkaldt DNA-dragt, der sikrer eventuelle spor på en gerningsmand eller et offer.

- Manden var kraftigt påvirket - om det var af spiritus eller euforiserende stoffer er ikke helt klarlagt. Men han havde også skåret sig selv i fingeren og måtte behandles på Aalborg Universitetshospital. Herefter blev han anbragt i detentionen, fortæller Bruno Brix.

Varetægtsfængslet i fire uger

Mandag formiddag blev manden fremstillet i grundlovsforhør. Resultatet blev, at manden blev sigtet for grov vold og varetægtsfængslet i fire uger, oplyser senioranklager Torben Kaufmann.

Manden forklarede i retten, at han ikke havde stukket kvinden med kniven, og han nægtede sig derfor skyldig.

Ifølge kvinden havde hun tidligere været i et forhold med manden, men han havde svært ved at slippe hende, hvilket var årsagen til det voldsomme skænderi.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...