Varetægtsfængslet: Mand stak ekskæreste i armen med brødkniv

Opgør i lejlighed i Frederikshavn endte voldsomt - både mand og kvinde måtte en tur omkring hospitalet til behandling

Foto: Kim Dahl Hansen

Foto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:En 53-årig kvinde blev søndag eftermiddag kort før klokken 15 blevet stukket i sin ene arm med en brødkniv af sin ekskæreste på en adresse på Lindegårdsvej i Frederikshavn.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Bruno Brix, der kun kan fortælle sparsomt om årsagen til knivstikkeriet.

- Det er i forbindelse med nogle husspektakler, og vi har anholdt en 51-årig mand i lejligheden på Lindegårdsvej - en lejlighed, hvor kvinden boede, forklarer vagtchefen.

Han kalder det et alvorligt knivstik i armen, men kvinden har ikke været i livsfare. Kvinden blev kørt i ambulance på hospitalet, hvor hendes læsion er blevet behandlet.

Manden blev ført fra adressen på Lindegårdsvej iført en såkaldt DNA-dragt, der sikrer eventuelle spor på en gerningsmand eller et offer.

- Manden var kraftigt påvirket - om det var af spiritus eller euforiserende stoffer er ikke helt klarlagt. Men han havde også skåret sig selv i fingeren og måtte behandles på Aalborg Universitetshospital. Herefter blev han anbragt i detentionen, fortæller Bruno Brix.

Varetægtsfængslet i fire uger

Mandag formiddag blev manden fremstillet i grundlovsforhør. Resultatet blev, at manden blev sigtet for grov vold og varetægtsfængslet i fire uger, oplyser senioranklager Torben Kaufmann.

Manden forklarede i retten, at han ikke havde stukket kvinden med kniven, og han nægtede sig derfor skyldig.

Ifølge kvinden havde hun tidligere været i et forhold med manden, men han havde svært ved at slippe hende, hvilket var årsagen til det voldsomme skænderi.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.