Kæmpe hit: Hold All Inclusive-julefrokost hos Fårup Skovhus

Hotel og restaurant Fårup Skovhus inviterer igen i år til All Inclusive-julefrokost. Du kan blandt andet glæde dig til en lækker julebuffet, fri bar og musikalske indslag fra folkekære musikere som Sussi og Leo.

Sommeren har knap nok sluppet sit tag, før planlægningen af årets julefester står for døren. Mange er allerede nu i fuld gang med at planlægge julefrokosten for at sikre sig de bedst mulige rammer for en festlig oplevelse med kolleger eller venner.

Hos Fårup Skovhus nær Løkken har man i flere år mærket en øget efterspørgsel på en pakkeløsning i forbindelse med julefrokoster, og det har dannet grundlag for deres populære All Inclusive-koncept:

- Oprindeligt tilbød vi en række forskellige pakkeløsninger, men for tre år siden besluttede vi os for kun at satse på All Inclusive-julefrokoster. Det er nemt og gennemsigtigt for vores gæster, som ved, hvad de kan forvente, fortæller Christiane Gleerup fra Fårup Skovhus og fortsætter:

- Som navnet antyder, inkluderer en julefrokost hos os det hele. Vi serverer en stor, lækker buffet, der kommer godt omkring alle de klassiske juleretter, og derudover kan vores gæster bestille, hvad de har lyst til i baren hele aftenen, uden at nogen behøver spekulere på, om regningen løber løbsk.

Hos Fårup Skovhus afholdes den første julefrokost i år lørdag den 23. november og efterfølges af seks fredage og lørdage i november og december.

Garanti for god stemning

Det er populært at tage til julefrokost hos Fårup Skovhus. Bookingerne er allerede begyndt at tikke ind, og man forventer omkring 300 gæster hver aften. Noget, som hvert år tiltrækker mange festglade gæster, er den musikalske underholdning. I år er fem forskellige bands og orkestre tilknyttet hver sin aften, hvor de spiller op til dans:

- Vi er glade for at kunne fortælle, at Sussi og Leo spiller for fjerde år i træk. De er en kæmpe succes, som favner bredt. Vi lægger stor vægt på at udvælge musikerne nøje, så alle gæster uanset alder får en god oplevelse hos os. Det afspejler sig derfor også i programmets øvrige bands, som alle gør en stor indsats for skabe en god stemning og fylde dansegulvet, forklarer Christiane Gleerup.

Gæster kan desuden glæde sig til at opleve Kim Larsen-kopien Ole Gas Band samt Montoya, Like 2 Dance og No Problem.

Lad bilen stå

Julefrokost rimer som regel på snaps og juleøl, og det resulterer for mange i en god brandert. Holder man julefesten hos Fårup Skovhus, er der dog ingen grund til at bekymre sig om køreturen hjem, for i forbindelse med All Inclusive-julefrokosterne udlejer Fårup Skovhus nemlig 100 værelser til overnatning. 27 af værelserne er placeret på Fårup Skovhus’ eget hotel, mens resten udlejes i samarbejde med et vandrehjem og et feriecenter i nærområdet med tilhørende busservice fra festen.

- Mange gæster ser en kæmpe fordel i at booke en overnatning i forbindelse med julefrokosten. Primært fordi det er praktisk, men i høj grad også fordi det giver en hel anden fest, når alle kollegerne fester sammen ét sted hele natten. Det gælder for rigtig mange af vores gæster, som kommer fra storbyer som Hjørring og Aalborg, hvor man i løbet af aftenen nemt bliver spredt for alle vinde, fortæller Christiane Gleerup og afslutter:

- Derudover er det en fantastisk gevinst at kunne vende festens højdepunkter i fællesskab under morgenmaden dagen efter.

Læs mere om Fårup Skovhus’ julefrokoster og bestil din billet på

https://faarupskovhus.dk/jul-arrangement/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden