Golfklub

Kæmpe underskud i golfklub - undersøgelse er i gang

Alle medlemmer af bestyrelsen i Frederikshavn Golfklub er på valg til generalforsamlingen om to uger

Arkivfoto: Martin Damgård

Arkivfoto: Martin Damgård

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn Golfklub er kommet ud af 2018 med et kæmpe underskud på 700.000 kroner.

En samlet bestyrelse stiller derfor sit mandat til rådighed for medlemmerne, og hele bestyrelsen er på valg.

Indkaldelsen til generalforsamlingen - som foregår om to uger - ligger allerede på klubbens hjemmeside, og her kan man blandt andet læse følgende:

- Grundet massive regnskabsmæssige problemer, med fejl- og omposteringer i hundredvis, der har besværliggjort revisionen i et omfang, man ikke troede muligt, er vi af vores revisor - BDO - blevet anbefalet, at lave et worst case scenario i forhold til vores regnskab for 2018 og tilbageføre alle de tilgodehavender, som vi måtte have på debitor og kreditorsiden.

- Dette betyder, at vi kommer ud med et underskud på ikke mindre end 700.000, men det endelige resultat er endnu ikke revideret færdigt. Beslutningen om at lave et worst case scenario gør, at alle de indtægter, vi ekstraordinært måtte få ind, vil blive indtægtsført i 2019 regnskabet.

Frederikshavn Golfklub konstaterer, at det er en ”rigtig træls situation at stå i”, men de rapporteringer, som klubben har fået fra bogholderiet, har hele året været ”inden for skiven”.

- Umiddelbart stod vi til at komme ud med et underskud på omkring 200.000, hvilket der selvfølgelig ikke var budgetteret med, men det var et underskud, vi godt kunne forsvare, i forhold til det arbejde, der er blevet gennemført på banen og i klubhuset. Det er hovedsageligt på indtægtssiden, at der har været massive problemer med konteringen, og det har vi i bestyrelsen ikke umiddelbart kunnet se, men det skal ikke være en undskyldning, skriver klubben på hjemmesiden.

Bestyrelsen har nu - sammen med BDO - allerede sat flere tiltag i gang for at de økonomiske problemer ikke skal gentage sig - blandt andet med et nyt regnskabssystem, ændring af en en række procedurer i forhold til kontingentopkrævning og betaling af regninger.

Frederikshavn Golfklub har også igangsat en dybdegående undersøgelse af, hvad der er foregået.

Klubben understreger, at der ikke er indikationer på, at der er foregået noget kriminelt.

Formanden for Frederikshavn Golfklub, Kim Stubbegaard Reese, ønsker ikke at kommentere sagen, før generalforsamlingen har været afholdt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.