Motionsløb

Løb i Skagen fejres med mere løb - og rosévin

Nyt løb ser Skagens lys i den såkaldte Hellerupuge

Arkivfoto

Arkivfoto

SKAGEN:Som fejring af 10 året for Skagen Marathon lanceres der nu et nyt sommerløb i uge 29 - også kaldet Hellerupugen.

Roséløbet er navnet, og løbet er tænkt som en sommerevent, hvor deltagerne oplever Skagen samtidig med, at man får motion, god stemning og kold rosé undervejs. Det er Skagen Marathon og Coast2Coast, der står bag løbet.

Uge 29 i Skagen er lig med god stemning, højt humør, skønne oplevelser – og nu altså også Roséløbet. Løbet afvikles onsdag 17. juli, og tidsrammen er maksimalt på to timer.

Selv om det er et løb, så er deltagerne også velkomne til at gå undervejs. Derfor kan man vælge mellem Walk & Rosé eller Run & Rosé.

Starten går ved Hyttefadet i Gl. Skagen - her udleveres løbsfolder med rutekort samtidig med, at der skåles i rosé.

Pejlemærker og depoter

Klokken 11 sendes alle afsted – der er ikke en fast rute, men seks depoter ved attraktioner eller pejlemærker, inden deltagerne skal være i ”mål” ved Kulturhus Kappelborg senest klokken 13.

Løbets seks depoter tages i den rækkefølge, som man selv foretrækker: De seks depoter er Skagen Odde Naturcenter, Vippefyret, Auktionshallen, Kystmuseet, Haven ved Anchers Hus samt P-pladsen ved Den Tilsandede Kirke. Undervejs kan deltagerne nyde byen, naturen og den kølige rosévin.

Roséløbet er tænkt som en del af fejringen af Skagen Marathons 10-års jubilæum, derfor får alle deltagere i Roséløbet 10 procent i rabat ved tilmelding til Skagen Marathon, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.