Minilæsser stjålet: Fragtet væk på stjålet trailer

Tyveknægte brudt ind i maskinhus på Stagstedvej nær Dybvad

Arkivfoto

Arkivfoto

DYBVAD:Tyveknægte har i tidsrummet fra fredag klokken 17 til lørdag klokken 10 været på spil på en ejendom på Stagstedvej i Brønden nær Dybvad. Herfra er der stjålet en minilæsser, oplyser politikommissær Peter Skovbak fra Lokalpolitiet i Frederikshavn.

- Tyvene er brudt ind i et maskinhus, og de skulle jo også have fragtet minilæsseren væk, så de har formentlig stjålet en trailer, der stod i samme maskinhus og er kørt væk med minilæsseren. I hvert fald er traileren også forsvundet fra maskinhuset, fastslår politikommissæren, der ikke kan sige noget om værdien af den stjålne minilæsser .

Minilæsseren har monteret tvillingehjul på det forreste hjulpar, og den er desuden monteret med en pallegaffel, forklarer Peter Skovbak, der meget gerne høre fra eventuelle vidner, som måtte have set noget i tidsrummet for tyveriet.

Det gælder også et andet tyveri - denne gang dog i Frederikshavn, hvor en ældre motorcykel - en Yamaha fra 1994 - er blevet stjålet fra Odinsvej i Frederikshavn.

Her stod motorcyklen låst med en kædelås, men det har ikke forhindret tyveriet. Motorcyklen har registreringsnummeret BC 21472.

- Hvis nogen har set motorcyklen, eller den ligger smidt et eller andet sted, så vil vi meget gerne have besked, siger politikommissæren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.