Coronavirus

Nordjysk plejehjem ramt af corona

En medarbejder på Aalbæk Plejecenter er testet positiv for covid-19. Beboerne skal nu isoleres

Nordjysk plejehjem ramt af corona Foto: REUTERS / Dado Ruvic

Nordjysk plejehjem ramt af corona Foto: REUTERS / Dado Ruvic

AALBÆK:Aalbæk Plejecenter er ramt af coronavirus efter en medarbejder er blevet testet positivt. De syv beboere på centret skal nu isoleres, indtil der foreligger i en negativ test.

Det skriver Frederikshavn Kommune i en pressemeddelse.

- Vi tager de nødvendige forholdsregler, så vi kan bremse eventuel smitte bedst muligt. Vi sender både beboere og ansatte, som er nære kontakter til den smittede, i isolation, fortæller Rikke Albrektsen, der er Social- og Sundhedsdirektør i Frederikshavn Kommune.

I dag bliver alle beboere og medarbejdere på plejecentret testet for at sikre sig, at ingen er smittede. Igen i næste uge skal de testes, for at sikre at de er negative, inden plejecentret lukker op igen for besøgene.

Frederikshavn Kommune i "rød"

Frederikshavn Kommune kom tidligere på ugen på Sundhedsstyrelsens radar, da de kom i den røde kategori. Det sker, da virussen er særligt spredt i kommunen.

Da coronavirus er i fremgang i Frederikshavn Kommune, opfordrer Social- og Sundhedsdirektøren også til, at alle borgere i kommunen udviser ekstra påpasselighed.

- Det er lige nu, at vi kan gøre en forskel, hvis vi alle overholder rådende fra Sundhedsstyrelsen. Ellers vil vi se smitten brede sig i Frederikshavn Kommune, hvilket vil have store konsekvenser, siger Rikke Albrektsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.