Nyt sted serverer sushi og smørrebrød - hvordan hænger det sammen?

En sushikok i nabolaget og en erfaren mor ud i smørrebrød skal arbejde i Narruns nye restaurant

Narrun  Mok åbner sushibar i en sekskantet tidligere grillbar ud til Skagensvej i Frederikshavn. Er du ikke til sushi, så serverer de også smørrebrød a la Syvsten Kro. <i>Foto: Lars Pauli</i>

Narrun  Mok åbner sushibar i en sekskantet tidligere grillbar ud til Skagensvej i Frederikshavn. Er du ikke til sushi, så serverer de også smørrebrød a la Syvsten Kro. Foto: Lars Pauli

FREDERIKSHAVN:Narrun Mok fra Hirtshals åbner mandag 6.juni en sushirestaurant i det nordlige Frederikshavn. Mange vil nikke genkendende til placeringen, som er i den seks-kantede grillbar lige ud til Skagensvej.

Narrun Mok åbner sushibar i en sekskantet tidligere grillbar ud til Skagensvej i Frederikshavn. <i>Foto: Lars Pauli</i>

Narrun Mok åbner sushibar i en sekskantet tidligere grillbar ud til Skagensvej i Frederikshavn. Foto: Lars Pauli

I forvejen driver Narrun Mok Sæby Grill på  Stationsvej i Sæby, og så har han en særlig tilknytning til Syvsten Kro.

- Min mor arbejdede i 12 år på Syvsten Kro, hvor hun lærte at lave ægte dansk smørrebrød, forklarer Narrun Mok.

Derfor er det oplagt, at moren skal stå for smørrebrødet i den nye sushirestaurant/grillbar i Frederikshavn. Der kommer også wokretter på menukortet.

At han nu kaster sig over sushi skyldes også en særlig person.

- Tæt på restauranten her i Frrederikshavn bor Solau Kim- Han er uddannet sushikok og har 18 års erfaring fra Sushi N Sticks i Købvenhavn. Ham har jeg ansat til at lave sushi,  siger Narrun Mok.

Det var en lokalkendt pølsemand Mogens, der i sin tid opførte pølsevognen på Krogen. Beliggenheden ud til den trafikerede hovedvej bør kunne trække kunder til, og området er også i vækst med hele Golfparken og dens mange børnefamilier. Senest er der åbnet en hel ny daginstitution skråt overfor Narruns sushi.

Der kommer også wokretter, som Narrun Mok er vant til at lave. Sushi får en han uddannet sushikok til at lave. <i>Foto: Lars Pauli</i>

Der kommer også wokretter, som Narrun Mok er vant til at lave. Sushi får en han uddannet sushikok til at lave. Foto: Lars Pauli

Udenfor er der en stadig en minigolfbane, som dog trænger til en kærlig hånd.

- Min far på 80 år ordner arealerne uden for, og med i lejemålet fuldt minigolfkøller, så når banen er blevet ordnet, regner jeg med at folk kan spille minigolf igen, siger Narrun Mok.

Hvis du vil se udvalget af sushi, så tjek Narruns Sushi ud på facebook.

Sushiudvalget er allerede lagt op på Facebook på siden Narruns Sushi. <i>Foto: Lars Pauli</i>

Sushiudvalget er allerede lagt op på Facebook på siden Narruns Sushi. Foto: Lars Pauli

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.