Politi sender drone i luften i håb om at finde efterlyst mand

Det frygtes, at den 43-årige mand ikke kan tage vare på sig selv

Nordjyllands Politi har offentliggjort dette billede af den 43-årige mand.

Nordjyllands Politi har offentliggjort dette billede af den 43-årige mand.

Opdateret kl. 15.15 med oplysningen om, at manden måske er søgt nordpå til Napstjert

FREDERIKSHAVN:Både Nordjyllands Politi, Missing People og familien til 43-årige Kem Dan Jensen, der sidst er set i Jerup torsdag klokken 13.30, leder fortsat på femte døgn.

Senest har politiet sendt en drone i luften ved Jerup Strand for at se, om der er spor efter den 43-årige, ligesom hundepatruljer fortsat leder.

- I dag har vi været på stranden i Jerup for at lave en overflyvning med en drone på baggrund af vidneoplysninger og informationer fra Missing People, siger politikommissær Morten Axelsen fra Nordjyllands Politi og fortsætter:

- Et vidne har set en person i vandet i det tidsrum, hvor den forsvundne har bevæget sig rundt i området. Vi har ikke kunnet klarlægge, hvem det har været, så derfor har vi fløjet med droner for at scanne havbunden. Det har der været godt sigte til i dag.

Politiet har scannet havbunden på strækningen fra Jerup til Ålbæk, men indtil videre er der dog ikke sket gennembrud i sagen.

Muligvis kan han været søgt nordpå mod det nærliggende sommerhusområde ved navn Napstjert – og måske endda videre nordpå derfra i retning mod Aalbæk. Derfor opfordrer politiet borgerne i disse områder til at kigge efter manden - især borgere, der har sommerhuse og fritidshuse i området opfordres til at kigge i udhuse, redskabsskure og lignende.

Politiet frygter, at Kem Dan Jensen ikke kan tage vare på sig selv.

Han beskrives som almindelig af bygning, med kort, mørkt hår og går foroverbøjet. Han har formentlig en grøn morgenkåbe, brun hættetrøje og strømper på.

Helikopter, hunde og hjemmeværn

Dronen er det seneste værktøj, som Nordjyllands Politi gør brug af i sagen.

Tidligere har helikoptere og hjemmeværn været brugt, ligesom hundepatruljer har ledt. Sidstnævnte er stadig i aktion i og omkring Jerup. Senest har hundepatruljer eftersøgt området fra en genbrugsplads i Jerup og ned mod stranden.

Foruden politiets egen aktion leder Missing People også efter 43-årige Kem Dan Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.