Politi standsede knallert: Det endte i tumult og knytnæveslag

Der opstod tumult, da politiet onsdag standsede en knallert, der kørte for hurtigt

Arkivfoto

Arkivfoto

ÅLBÆK:Onsdag eftermiddag var politiet til stede på Skagensvej i Ålbæk. Betjentene var i civil beklædning, men dog med synlige politiskilte. De fik færten af en knallert, der kørte for hurtigt. Derfor valgte de at bringe den til standsning.

Føreren af knallerten var en 51-årig mand, og det viste sig, at der var foretaget konstruktive ændringer på den, så knallerten var ulovlig.

Til stede ved standsningen var også en 48-årig kvinde, som bor på samme adresse som knallertføreren. Der opstod en ophedet diskussion, og kvinden endte med at slå den ene betjent med knytnæveslag på den venstre skulder.

- Betjentene forsøgte at tilbageholde dem begge, da de efterfølgende ville gå fra stedet. Men de modsatte sig anholdelsen og forsøgte at vriste sig fri og gå fra stedet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen.

Ifølge Karsten Højrup Kristensen var kvinden den mest ophidsede. Derfor bad betjentene manden om at gå, fordi han forstyrrede politiets arbejde med kvinden, men det nægtede han. Samtidig nægtede manden også at sige, hvad han hedder.

Begge personer blev anholdt på stedet og bragt til politigården i Frederikshavn.

Omkring klokken 18 blev de løsladt igen. De er begge blevet sigtet for en stribe overtrædelser af straffeloven - blandt andet vold imod tjenestemand i funktion.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.