Skoleleder skal sætte skub i kultur- og fritidsliv i Jammerbugt

Som formand for DGI Nordjylland har Peter Otto Yde har stor erfaring indenfor fritidsområdet 

Peter Otto Yde Thomsen er ny chef for Kultur, Fritid og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune. <i>Foto: Jammerbugt Kommune</i>

Peter Otto Yde Thomsen er ny chef for Kultur, Fritid og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune. Foto: Jammerbugt Kommune

JAMMERBUGT:Skoleleder, afdelingschef og formand for DGI Nordjylland.

Peter Otto Yde Thomsen har haft mange forskellige kasketter på i løbet af sit arbejdsliv, og 1. april kan han iklæde sig en ny, når han starter som chef for Kultur, Fritid og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune.

I ansættelsen har Jammerbugt Kommune lagt vægt på, at den nye chef for kultur-, fritids- og landdistriktsafdelingen har ledelseserfaring og stor indsigt i foreningslivet, idrætten og folkeoplysningens kvaliteter, skriver Jammerbugt Kommune i en pressemeddelselse.

- Jeg er meget glad for, at vi med Peter får en erfaren leder med solidt kendskab til fritidsområdet og et stort nordjysk og landsdækkende netværk indenfor området. I Jammerbugt Kommune har vi høje ambitioner i forhold til udviklingen af hele kultur-, fritids- og landdistriktsområdet, og her kan Peter med sin erfaring og kompetencer bidrage til at indfri vores mål, siger Peter Albeck Laursen, direktør for Vækst- og Udviklingsforvaltningen.

Peter Otto Yde Thomsen  er uddannet lærer og kommer fra en stilling som skoleleder på Mariagerfjord Idrætsskole. Han har 17 års ledelseserfaring og  har tidligere været ansat som afdelingschef i DGI Nordjylland. Siden 2020 har han været formand for DGI Nordjylland.

Den 47-årige nordjyde, som bor i Aars, glæder sig til at starte i sit nye job i Jammerbugt Kommune.

- Jeg ser meget frem til at bidrage til udviklingen af hele kultur-, fritids- og landdistriktsområdet i Jammerbugt Kommune og glæder mig til at møde institutioner, ildsjæle, frivillige og lære hele kommunen at kende indefra, siger Peter Otto Yde Thomsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk