Skraldefolk fortsætter strejke

Heller ikke mandag bliver der samlet skrald ind i Frederikshavn Kommune

Jakob Frey Ahrentzen
Skraldefolkene foran renovationsbilerne. Privatfoto
Skraldeindsamling 13. maj 2019 09:27 - Opdateret 13. maj 2019 13:56

FREDERIKSHAVN KOMMUNE: Der var på morgenmødet mandag for skraldefolkene fra Remondis i Frederikshavn stor skuffelse og frustration at spore.

Tillidsrepræsentant Palle Jørgensen kunne således fortælle, at der ikke har været nogen henvendelse fra virksomheden, udover en opringning fra driftschefen fredag morgen, hvor han fortalte Palle Jørgensen, at de ikke ville forhandle så lang tid folkene ikke arbejdede.

- Det til trods for, at Remondis fredag formiddag havde fået at vide, at man var klar til at mødes for at forhandle. Også i weekenden, siger han.

Til gengæld kunne Per Thorup, der er faglig sekretær i 3F Frederikshavn fortælle, at Remondis var inviteret til forhandlingsmøde mandag 13. maj klokken 11 i Frederikshavn.

Men et kvarter før mødet skulle have fundet sted meldte Remondis fra. Ledelsen i Remondis ønsker ikke at forhandle med skraldemændene, før at de har genoptaget arbejdet, og derfor blev mødet mellem skraldemændene, 3F og Remondis altså ikke til noget i dag. Det skriver tv2nord.dk.

Renovationsarbejderne i Frederikshavn Kommune har strejket siden onsdag. Der er tale om en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse.

De er blandt andet utilfredse med deres arbejdsforhold og arbejdsmængden.

Forsyningen i kommunen følger situationen og vil, når konflikten er ophørt, komme med plan for, hvordan der bliver ryddet op.

Indtil arbejdet genoptages, kan borgerne samle affaldet i en sæk. Sækken vil blive medtaget, når arbejdet genoptages.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...