Tidligere offer for drabsforsøg forsvundet: Politiet har mistanke om forbrydelse

Nordjyllands Politi er i øjeblikket massivt til stede på en ejendom nord for Frederikshavn - de leder efter spor af en mulig forbrydelse

Foto: Kim Dahl Hansen <i>Kim Dahl Hansen</i>

Foto: Kim Dahl Hansen Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Nordjyllands Politi er i øjeblikket massivt til stede på en ejendom nord for Frederikshavn. Politiet har en mistanke om, at en 39-årig forsvunden mand har været udsat for en forbrydelse.

Det oplyser vicepolitiinspektør Frank Olsen, Nordjyllands Politi.

Den 39-årige blev efterlyst i mandags, efter at have været forsvundet i flere dage. Men efter afhøringer af mandens familie og nogle beboere på ejendommen nord for Frederikshavn, mistænker politiet nu, at den 39-årige har været udsat for en forbrydelse.

- Derfor har vi en større ransagningsaktion på ejendommen, hvor vi forsøger at finde den efterlyste eller finde spor efter en forbrydelse, fortæller Frank Olsen.

Moren slog alarm

Det var den 39-åriges mor, der mandag ringede til politiet. Moren fortalte, at de var blevet kontaktet af den 39-årige om lørdagen, og at han var bange for noget.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Moren aftalte med den 39-årige, at han skulle komme hjem, men det gjorde han aldrig. Og siden har det ikke været muligt at få fat på ham, fortæller Frank Olsen.

- Så vi har en mistanke om, at nogen kan have været ude efter ham, siger vicepolitiinspektøren, der dog ikke ønsker at komme nærmere ind på, hvorfor politiet mistænker, at den 39-årige kan have været udsat for en forbrydelse.

I forbindelse med efterlysningen, har politiet fundet mandens bil forladt på Rimmen Station nord for Nielstrup.

- Selvom vi har en bekymring om, at der kan være sket en forbrydelse, så kan vi heller ikke helt udelukke, at han selv har valgt at forsvinde, siger Frank Olsen.

Den 39-årige beskrives som 182 cm høj, almindelig af bygning. Han er skaldet og har skæg ved hagen.

Har man oplysninger i sagen kan man ringe til politiet på 114.

39-årig var tidligere udsat for drabsforsøg

Den 39-årige forsvundne mand er identisk med den mand, som i efteråret 2016 blev udsat for et brutalt drabsforsøg under et drikkelag i Elling.

Her blev han slået i hovedet med en gaffelnøgle, så han fik livstruende kraniebrud, og efterfølgende blev han overhældt med benzin og smidt ind bagi en varebil, som kørte galt på Tuenvej.

En 49-årig mand blev idømt seks et halvt års fængsel for drabsforsøget, mens en 41-årig mand blev idømt syv års fængsel.

Blot en måned efter retssagen, blev det 39-årige voldsoffer selv idømt to et halvt års fængsel for at have en skarpladt pistol i sin lejlighed.

Dengang forklarede han, at det var et våben, han havde som forsvar, fordi han var blevet truet på livet efter drabsforsøget.

Frank Olsen oplyser, at politiet ikke har været bekendt med, at der skulle være et alvorligt trusselsbillede mod den 39-årige.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.