Tiltale: Voldtog og mishandlede mor og datter flere gange om ugen i tre år

Retssagen mod en 38-årig mand fra Frederikshavn begyndte fredag ved Retten i Hjørring

Voldtægt 11. januar 2019 15:11 - Opdateret 11. januar 2019 16:08

FREDERIKSHAVN: En uhyggelig sag om voldtægt, sexkrænkelser og mishandling af en mor og en datter begyndte fredag ved Retten i Hjørring.

Her er en 38-årig syrisk mand fra Frederikshavn-området tiltalt for igennem flere år at have voldtaget, mishandlet og truet sin hustru i hendes lejlighed i Frederikshavn.

Derudover er manden tiltalt for at have sexkrænket sin steddatter i perioden 2016 til 2018, hvor hun på daværende tidspunkt var mellem 13 og 15 år.

Overgrebene mod hustruen begyndte, ifølge anklageskriftet, i 2015 og varede indtil sommeren 2018, hvor manden blev anholdt og varetægtsfængslet, efter en anmeldelse fra Frederikshavn Kommune

Ifølge anklageskriftet skete voldtægterne og mishandlingen af hustruen samt overgrebene på steddatteren adskillige gange - i perioder flere gange om ugen.

Hustruen er blevet udsat for vold i form af slag og spark, ligesom den 38-årige tvang hende til samleje ved at true med at slå datteren ihjel.

Ifølge anklageskriftet har manden også truet steddatteren med, at han ville slå både hende og moren, hvis steddatteren ikke lod sig krænke og sendte nøgenbilleder til ham.

Nægter alle anklager

Den 38-årige nægter alle anklager mod ham, og kalder dem for det pure opspind, fortæller anklager Peter Rask.

Manden afgav forklaring under sagens første retsdag, og her kom det frem, at han mener, at hustruen har fundet på det hele af økonomiske årsager.

Manden forklarede, at hustruen ville have erstatning, og derfor har fremsat beskyldningerne mod ham, fortæller Peter Rask.

Der er afsat fire retsdag til sagen, og der forventes at falde dom sidste i januar.

Anklagemyndigheden går efter mindst fire års fængsel samt udvisning til den 38-årige.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...