To mænd fængslet for forsøg på knivstikkeri

En 27-årig og en 32-årig mand fremstillet i grundlovsforhør mandag eftermiddag

Arkivfoto

Arkivfoto

ELLING:To mænd blev sidst på eftermiddagen mandag fængslet frem til 24. februar sigtet for forsøg på knivstikkeri. Fængslingen skete ved et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring

Det oplyser Torben Kaufmann, anklager ved Nordjyllands Politi.

Der er tale om en 27-årig og en 32-årig mand, der - ifølge sigtelsen - omkring klokken 03.20 natten til mandag kom i slagsmål med en 30-årig mand på en adresse i Elling.

Under slagsmålet forsøgte de to sigtede mænd ifølge sigtelsen altså at stikke med kniv, og det bliver betegnet som kvalificeret vold, der giver en sigtelse efter den strenge voldsparagraf 245, oplyser anklageren.

Ingen af de tre mænd bor på adressen i Elling, og hvad der gik forud for volden, kan Torben Kaufmann ikke oplyse noget om, da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre.

- Der kom i grundlovsforhøret heller ikke nogen egentlig forklaring, hvad uenighederne gik på, og hvorfor det førte til volden. Men de tre mænd, der var involveret i sagen, kender hinanden i forvejen. Nu mangler vi at foretage nogle afhøringer i sagen, og så må vi se, hvad der derefter sker, siger Torben Kaufmann.

De to mænd nægtede sig i grundlovsforhøret skyldige i sigtelserne om kvalificeret vold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.