Tre mænd sigtet for at aflure pinkoder og stjæle betalingskort

Alle tre nægter sig skyldige og nægtede i øvrigt at udtale sig i retten

 <i>Scanpix Denmark</i>

Scanpix Denmark

NORDJYLLAND:Nordjyllands Politi slog onsdag kløerne i tre udenlandske mænd, som mistænkes for at stå bag en række lommetyverier og misbrug af betalingskort i hele Nordjylland.

De tre mænd fra Bosnien-Herzegovina - på henholdsvis 45, 54 og 66 år - er sigtet for først at aflure pinkoder fra intetanende borgere, for derefter at stjæle deres tasker eller tegnebøger og til sidst at hæve penge på det stjålne betalingskort.

Ifølge sigtelsen har mændene stjålet betalingskort 17 gange og hævet penge på de stjålne kort 39 gange, fortæller politikommissær Peter Skovbak, Nordjyllands Politi i Frederikshavn.

Lommetyverierne og misbruget af betalingskortene er sket i Sæby, Brønderslev, Aalborg, Støvring, Svenstrup og to tilfælde i Midtjylland.

De tre mænd blev fremstillet i et grundlovsforhør torsdag middag. Her kom det frem, at de tre bliver varetægtsfængslet i tre uger, fortæller anklagerfuldmægtig Malene Lund Andersen.

Mændene nægtede alle sig skyldige og nægtede samtidig at udtale sig i sagen. Derfor gik dagen i retssalen med at fremføre dokumentation.

Alle tre mænd har opholdstilladelse, men den ene af de tre har ikke en fast tilknytning eller bopæl i Danmark.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk