Tyve på spil i Vendsyssel i weekenden

Tre indbrud kunne politiet i Frederikshavn notere, da weekenden var gået på hæld

Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>Foto Kim Dahl Hansen</i>

Arkivfoto: Kim Dahl Hansen Foto Kim Dahl Hansen

VENDSYSSEL:Politiet i Frederikshavn fik mandag anmeldelser om nogle indbrud, der geografisk var spredt over en god del af Vendsyssel. Det fortæller politikommissær Peter Skovbak.

På Slagterivej i Sæby havde der været ubudne gæster på besøg i en villa, hvor tyven(e) kom ind ved at bryde et vindue op. Her blev der stjålet to ure - et Breitling og et Fossil - samt nogle smykker og kontanter. Indbruddet er sket i weekenden fra fredag klokken 16 til søndag klokken 18.

Ved Brønderslev Kirke blev en hængelås klippet over i tilknytning til det renoveringsarbejde, der er i gang. Herved kom tyven ind i våbenhuset og sognegården og stak af med en hel del elværktøj, som håndværkerne havde liggende. Det indbrud blev også begået i weekenden - i tidsrummet mellem lørdag klokken 13 og mandag klokken syv.

Endelig har en indbrudstyv benyttet sig af den mulighed, en ikke-låst dør bød, og brugt ind i et hus på Søndersig i Hallund onsdag i sidste uge mellem klokken 13 og 13.30. Her blev der stjålet to guldarmbånd.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden