Vaccinekaos får flere ældre til at tage hjem

Ældre mennesker med rollatorer har stået i kø i over en time ved Arena Nord i Frederikshavn

Foto: Kim Dahl <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Foto: Kim Dahl Foto: Kim Dahl Hansen

Opdateret 18.03 med kommentar fra regionsrådsformand Ulla Astman (S)

FREDERIKSHAVN:- Det er fuldstændig håbløst, det som foregår ved Arena Nord.

Sådan lyder det fra Gitte Jeppesen, der fortæller, at der er stor frustration blandt folk, der skal vaccineres ved vaccinationsstedet Arena Nord i Frederikshavn.

Frustrationen bunder i, at folk - hovedsageligt ældre borgere - har stået i kø i over en time på parkeringspladsen foran Arena Nord.

- Der er to lange køer på i alt 500-600 meter. Vi taler om ældre mennesker, der skal vaccineres. Flere står med rollatorer, og de skal ovenikøbet ned ad trapper. Det kan man simpelthen ikke byde ældre mennesker.

- Det kan jo ikke komme bag på dem, hvor mange som dukker op til vaccination. Det er jo dem, som har indkaldt os, siger Gitte Jeppesen, der er mødt op ved Arena Nord for at hjælpe sin 75-årige mor med at blive vaccineret.

- Min mor kan heldigvis godt holde til det, men der er flere ældre, som er kørt hjem, fordi de ikke har kunnet holde til at stå i kø i så lang tid.

Det har ifølge Gitte Jeppesen været sparsomt med information fra teststedets personale, men hun har fået forklaret, at der er blevet indkaldt for lidt personale.

Regionsrådsformand i Region Nordjylland, Ulla Astman (S), er ikke bekendt med mandagens udfordringer i Arena Nord.

- Det er beklageligt, hvis der er nogle, som har stået og frosset ude foran Arena Nord, men jeg kender som sagt ikke til problemet, lyder det fra Ulla Astman.

Fra Region Nordjylland lød forklaringen efterfølgende, at der havde været nogle udfordringer med bemandingen, men at der blev kaldt ekstra ind, så køen blev afviklet.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.