Vold

White Hawks-profil er nu tiltalt for vold mod modspiller under kamp

Kristian Jensen skal i retten tiltalt for vold mod en Odense-spiller under en kamp i Frederikshavn

Arkivfoto

Arkivfoto

FREDERIKSHAVN:Ishockeyspilleren Kristian Jensen fra Frederikshavn White Hawks skal en tur i retten inden for den nærmeste tid.

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har nemlig rejst tiltale mod den 23-årige ishockeyspiller for vold mod en modspiller under en ishockeykamp i Frederikshavn 20. september.

Kristian Jensen er tiltalt for at have slået Odense-spilleren Lucas Bjerre Rasmussen i hovedet med knytnæve, efter at have væltet ham omkuld på isen, hvorved hans hjelm faldt af.

Odense-spilleren mistede bevidstheden og fik hjernerystelse.

Det voldsomme optrin under ishockey-kampen betød, at Nordjyllands Politi fik flere henvendelser fra borgere, der ønskede at anmelde Kristian Jensen for vold.

Det resulterede i en sigtelse af ishockeyspilleren i slutningen af september, og nu har anklagemyndigheden altså vurderet, at der er grundlag for at køre den som en straffesag i retten.

Det er en sjældenhed, at en voldsom episode i en ishockeykamp ender i en straffesag, men det er nu op til retten at afgøre, om optrinnet på isen var vold.

Kristian Jensen er tiltalt efter den milde voldsparagraf i straffeloven.

Sagen kommer til at køre ved Retten i Hjørring. Den er endnu ikke berammet.

Hør også NORDJYSKEs sportspodcast Arena, hvori Frederik Åkesson fra Frederikshavn White Hawks og Stefan Madsen fra Aalborg Håndbold deltager - og hvor der blandt andet bliver sat fokus på vold i elitesport.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst