Fremtidssikring af Bangsbo Freja

Fodboldklubben bruger 300.000 kroner på blandt andet uddannelse af ledere og trænere

Bangsbo Frejas formand, Anders Gram Mikkelsen, glæder sig over en fremtidssikring af klubben.Arkivfoto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Bangsbo Frejas formand, Anders Gram Mikkelsen, glæder sig over en fremtidssikring af klubben.Arkivfoto: Bente Poder Bente Poder

FREDERIKSHAVN:Fodboldklubben Bangsbo Freja har valgt at investere 300.000 kroner på en fremtidssikring.

- Pengene skal bruges til at udvikle og uddanne klubbens trænere og ledere, styrke det sociale liv omkring alle hold og i klubben i det hele taget samt en gratis pakke med sportstøj til alle medlemmer, siger Bangsbo Frejas formand Anders Gram Mikkelsen.

Det store pengebeløb er kommet i stand takket være klubbens to støtteforeninger Bingoklubben og Bangsbos Venner samt en række sponsorer, så der tages ikke noget fra den daglige drift af klubben.

- Bangsbo Freja har i over 80 år været en ægte breddeklub i Frederikshavn, og det holder vi fast i, understreger fodboldformanden, der ikke mindst glæder sig over, at antallet af aktive medlemmer er næsten fordoblet til omkring 450 indenfor de seneste otte-ti år, og klubben har hold i alle rækker fra minimikro til grandseniorer.

- Rigtig mange mennesker er involveret i klubben og hele ”Bangsbo-familien” bestående af spillere, trænere, ledere, hjælpere, sponsorer, forældre, familie med flere udgør i dag omkring 2000-3000, og der er stadig vokseværk, siger Anders Gram Mikkelsen.

Samarbejde med AaB

Bangsbo Frejas ledelse ønsker også, at klubben bliver videreudviklet, og derfor har man taget kontakt til ligaklubben AaB.

- Her er vi ved at etablere et direkte samarbejde, som indeholder udvikling, uddannelse samt inspiration af vores spillere og trænere, og det samarbejde har jeg store forventninger til, siger Freja-formanden, der også meget gerne ser klubben brede sin samarbejdsflade yderligere ud.

Anders Gram Mikkelsen ser gerne, at Bangsbo Freja også er med i andre aktiviteter og arrangementer end fodbold.

- Det vil gøre vores klubliv endnu mere spændende, så den vinkel arbejder vi for tiden hårdt på. I den forbindelse håber vi også på, at det lykkes at finde de økonomiske midler til en udvidelse af vores klubhus med en sportscafe, og forhåbentlig vil også kommunen støtte os med det, slutter Bangsbo Frejas formand.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.