Frida og Flicka kom først

For 80. gang blev der afholdt hestevæddeløb i Pandrup

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Medbragt kaffe og kage i hyggeligt samvær. Foto Michael Bygballe

PANDRUP:Jeg er selvfølgelig glad for at få en sejr med hjem, men det er ikke kun derfor, jeg stiller op. Jeg er her også for at have det sjovt, siger tiårige Frida Vesterlund fra Aalborg, der er blandt de yngste deltagere i Pandrup Hestevæddeløb.

Hun stillede op i løb nummer fem og kom først over målstregen på hoppen Flicka.

Det er 80. gang, at der afholdes løb i Pandrup, og dagen arrangeres af Pandrup Borgerforening, der sammen med Asaa Borgerforening, er de eneste i Danmark, der har tilladelse til totalisatorspil udenfor de professionelle væddeløbsbaner.

Søndag formiddag truede heftige regnskyl og haglbyger med at sætte en dæmper på det traditionelle løb, men til arrangørernes glæde, holdt det tørt og solen tittede endda frem.

- Vejret er med os, der er mange mennesker og det er nogle gode løb, så jeg er meget tilfreds, siger Lars Enevold Pedersen, der er formand for Pandrup Borgerforening, som står for løbet.

Omkring 70 heste er med i de 12 løb, der blev afviklet og at dømme ud fra køen ved totalisatorerne havde rigtig mange lyst til at spille med. Overskuddet fra dagen går til lokale foreninger i Pandrup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.