Friplejehjem er nu fuldt besat

Friplejehjemmet Hesselvang har haft succes med at skabe et plejehjem, hvor medbestemmelse er i fokus. Alle 24 lejligheder er nu udlejet, og flere er på venteliste

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HVALPSUND:I maj måned åbnede Friplejehjemmet Hesselvang i Hvalpsund dørene til et nyrenoveret plejehjem med 24 boliger fordelt på to afdelinger.

Nu kan ledelsen melde udsolgt. Hesselvang har udlejet alle af hjemmets 24 lejligheder og har to øvrige på venteliste.

- Vi havde håbet på at finde beboere til alle lejligheder ved udgangen af december, så det er hurtigere end forventet. Det er vi selvfølgelig kun glade for, siger plejehjemsleder Pia Nielsen.

Friplejehjemmet har især haft som mål, at de ældre så vidt muligt skal kunne leve deres liv, som de altid har gjort. Blandt andet derfor er det tilladt for beboerne at tage deres kæledyr med, ligesom de selv er med til at planlægge aktiviteterne på hjemmet.

- Mange steder skal de ældre tilpasse deres liv til, hvordan plejehjemmet har valgt at indrette sig. Men vi vil ikke ændre på de ældre. Derfor indordner vi os under, hvad de gerne vil og giver dem medbestemmelse, siger Pia Nielsen.

I øjeblikket bor der 21 på Friplejehjemmet Hesselvang. Hvis alt går vel, flytter de sidste beboere ind til november.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.