Friplejehjem i fuld gang med at ansætte

Foreløbigt er syv borgere visiteret til at flytte ind 15. december

Anne Balsby, leder af det kommende Friplejehjemmet Bedsted Thy, glæder sig over, at der er stor interesse for at søge de stillinger, der er slået op. Arkivfoto

Anne Balsby, leder af det kommende Friplejehjemmet Bedsted Thy, glæder sig over, at der er stor interesse for at søge de stillinger, der er slået op. Arkivfoto

BEDSTED:Der lå 49 ansøgninger til stillingen som køkkenansvarlig på Friplejehjemmet Bedsted Thy, da ansøgningsfristen udløb i går. Samtidig er der opslået et antal social- og sundhedshjælper og -assistentjobs med ansøgningsfrist 16. oktober, skriver Thisted Dagblad tirsdag.

- Vi skal nok bruge ni-ti medarbejdere til plejen for at dække hele døgnet ind 365 dage om året, vurderer Anne Balsby, leder af friplejehjemmet.
I første omgang vil folk blive ansat til 30 timer om ugen, men i takt med, at der flytter flere beboere ind, regner Anne Balsby med, at der bliver mulighed for at hæve timetallet.
”Etableringsfasen kræver fleksibilitet af de ansatte”, står der i stillingsopslaget, og det dækker blandt andet over, at sosu-medarbejdere kan blive bedt om at give en hånd med i køkkenet engang imellem, så enderne kan nå sammen.
Ud over de ansøgninger, som kommer ind i forlængelse af de aktuelle stillingsopslag, så har Anne Balsby i forvejen 29 uopfordrede ansøgninger liggende i en bunke.

Stor interesse

- Der er rigtig stor interesse for at få job her, konstaterer hun tilfreds.

Plejehjemslederen gør opmærksom på, at Friplejehjemmet Bedsted Thy nu er kommet med på Socialstyrelsens hjemmeside Tilbudsportalen, hvilket betyder, at der formelt kan visiteres til en plads på plejehjemmet.
- Folk kan jo visiteres hertil, ligesom til ethvert kommunalt plejehjem, og for borgeren er der ingen forskel, rent økonomisk, understreger Anne Balsby.
Lige nu er syv borgere fra Thisted Kommune visiteret til en plads på Friplejehjemmet Bedsted Thy. Tre andre er der lige nu lidt usikkerhed om.
De kommende friplejehjemsbeboere forventes at kunne flytte ind i deres nye hjem 15. december.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.