Friskolen holdt aftenåbent

Morgensamling om eftermiddagen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AGERSTED:Morgensamling klokken kvart i fem om eftermiddagen, hvor det er lige før, at efterårsmørket begynder at sænke sig. Det var en underlig fornemmelse. Men deltagerne - såvel børn som voksne - virkede oplagte og ligefrem morgenglade.

Det var nemlig starten på ”Åben Skole” på Agersted Friskole, og det var en god start. Frank Rudolph og Anette Bilde, som begge er musiklærere på skolen, spillede henholdsvis guitar og klaver, og så brusede sangene gennem gymnastiksalen. Det var måske lidt usædvanligt, at Frank var iklædt en kilt, men det må siges at være en passende påklædning, når man efter sangene laver en underholdende seance, som gennemgår kilten og sækkepibens historie, og som blev afsluttet med en demonstration af sækkepibemusik. Dog kun en enkelt strofe af hensyn til faren for udvikling af tinnitus.

Efter ”den keltiske morgensamling” var der mulighed for at komme rundt til workshops forskellige steder på skolen. Deltagerne kunne overvære kunstnerisk/kreativt arbejde, høre om vulkaner eller se på spring og gymnastik i gymnastiksalen. Ved 18-tiden var der indlagt en spisepause, og så kunne man besøge de workshops, som man ikke nåede før pausen, inden det hele sluttede først på aftenen.

Såvel forældre som bedsteforældre var rigt repræsenteret blandt gæsterne ved Åben Skole, og formanden for Friskolens bestyrelse, Jakob Hassingbo, glædede sig over det fine fremmøde og betragtede arrangementet som en del af den bebudede politik med at inddrage lokalbefolkningen i skolens liv.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.