Frøstrup/Hannæs på pinebænken

Med sejre i sæsonens to sidste kampe kan Thisted FC snuppe oprykningspladsen fra rivalerne på Hannæs

Lars Christensen
Magnus Lynge og de hvidblusede fra Frøstrup/Hannæs ligger til oprykning til serie 2, men med sejre i sæsonens to sidste kampe kan Thisted FC snuppede førstepladsen og oprykningen. Arkivfoto: Bo Lehm
Frøstrup 14. juni 2018 15:24 - Opdateret 14. juni 2018 15:28

FRØSTRUP: Frøstrup/Hannæs skulle i fredag aften på hjemmebane have mødt Skive i et opgør i fodboldens serie 3, men skibonitterne har meldt afbud, så Frøstrup/Hannæs får en gratis sejr i holdets sidste kamp i denne sæson.

Dermed harkonsoliderer holdet førstepladsen i rækken og er henvist til en plads på pinebænken, hvor spillerne må vente på, at deres skæbne bliver afgjort af resultatet af Thisted FC’s kampe.

Frøstrup/Hannæs har på førstepladsen et forspring på fem point til TFC, der skal vinde sine to sidste kampe, hvis sæsonen skal ende med oprykning til de blåstribende. I modsat fald ender sæsonen med oprykningsfest i Frøstrup.

TFC møder lørdag, på hjemmebane Midtthy, der kæmper for overlevelse i rækken. Sætter TFC point til i den kamp, kan spillerne fra Frøstrup/Hannæs lade champagnepropperne springe for oprykning til serie 2. Bliver det derimod til sejr til TFC, bliver det hele afgjort fredag aften i næste uge, hvor TFC ude møder rækkens nummer tre, Vinderup.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...