Frøstrup/Hannæs på pinebænken

Med sejre i sæsonens to sidste kampe kan Thisted FC snuppe oprykningspladsen fra rivalerne på Hannæs

Lars Christensen
Magnus Lynge og de hvidblusede fra Frøstrup/Hannæs ligger til oprykning til serie 2, men med sejre i sæsonens to sidste kampe kan Thisted FC snuppede førstepladsen og oprykningen. Arkivfoto: Bo Lehm
Frøstrup 14. juni 2018 15:24 - Opdateret 14. juni 2018 15:28

FRØSTRUP: Frøstrup/Hannæs skulle i fredag aften på hjemmebane have mødt Skive i et opgør i fodboldens serie 3, men skibonitterne har meldt afbud, så Frøstrup/Hannæs får en gratis sejr i holdets sidste kamp i denne sæson.

Dermed harkonsoliderer holdet førstepladsen i rækken og er henvist til en plads på pinebænken, hvor spillerne må vente på, at deres skæbne bliver afgjort af resultatet af Thisted FC’s kampe.

Frøstrup/Hannæs har på førstepladsen et forspring på fem point til TFC, der skal vinde sine to sidste kampe, hvis sæsonen skal ende med oprykning til de blåstribende. I modsat fald ender sæsonen med oprykningsfest i Frøstrup.

TFC møder lørdag, på hjemmebane Midtthy, der kæmper for overlevelse i rækken. Sætter TFC point til i den kamp, kan spillerne fra Frøstrup/Hannæs lade champagnepropperne springe for oprykning til serie 2. Bliver det derimod til sejr til TFC, bliver det hele afgjort fredag aften i næste uge, hvor TFC ude møder rækkens nummer tre, Vinderup.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...