Fulling på menuen
Fællesspisning i Hallund med vendsysselsk nationalret på menuen

Arkivfoto
HALLUND:Den meget specielle vendsysselske ret fulling er på menuen torsdag aften i klubhuset i Hallund.
Det er Kirsten Boelt fra Dyndgaard, der tilbereder retten. Hun har sin opskrift fra sin bedstemor i V. Hjermitslev. Bedstemoderen bragte den senere til Smedegaard på Rendbæk ved Saltum.
Fulling er en speciel ret, der kun er kendt i området Ingstrup-Hune-Gjøl og V. Hjermitslev.
Kirsten Boelt medvirkede i foråret i tv-programmet "Spise med Price". Brødrene Price har i øvrigt været i Hallund for at lære at lave retten. Kirsten Boelt mand vil servere en hjemmebrygget øl til lejligheden.
Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.
Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.