Håndbold

Fusionsklubben fik en flad

Aalborg Håndbold lever i slutspillet efter en sikker sejr på 23-16 over KIF Kolding København

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Hans Ravn

AALBORG:Der var pres på Aalborg Håndbold inden onsdagens slutspilsbrag mod KIF Kolding København i Gigantium.

Nordjyderne havde tabt de to første kampe mod SønderjyskE og Bjerringbro-Silkeborg, og de forsvarende danske mestre var således at finde på puljens sidsteplads.

En sejr over grundspilsvinderne fra KIF Kolding København ville derfor lune gevaldigt hos Aalborg-mandskabet, der har en plads i semifinalerne som en del af den sportslige målsætning for sæsonen.

En bundsolid defensiv

Fra første fløjt stod det klart, at publikum ikke skulle vente sig en målrig affære. Der skulle således gå små fem minutter, inden tilbagevendte Jacob Bagersted kunne bringe hjemmeholdet foran med 1-0.

Stregspilleren dominerede sammen med norske Håvard Tvedten i aalborgensernes offensiv, og de tegnede sig samlet for otte af hjemmeholdets scoringer i første halvleg.

I den anden ende af banen havde Aalborg Håndbold en bundsolid defensiv og en velspillende målmand. Ole Erevik var med ni redninger med til at holde gæsterne nede på syv scoringer, og hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på 10-7.

Op på andenpladsen

Tendenserne fra første halvleg fortsatte efter pausen. I det første angreb satte Håvard Tvedten sin sjette scoring ind, og i gæsternes efterfølgende angreb afværgede Ole Erevik en reducering med en af mange store redninger. Kort efter meldte Morten Slundt sig ind i kampen med to scoringer, og så var Aalborg Håndbold foran med fem ved stillingen 13-8.

I den foregående slutspilskamp mod Bjerringbro-Silkeborg havde Aalborg Håndbold sat en stor føring over styr, men det var der aldrig optræk til mod KIF Kolding København, der slet ikke kunne få det etablerede angrebsspil til at fungere.

Hovedparten af de 4123 tilskuere kunne glæde sig over et sprudlende Aalborg-hold, der dominerede fra start til slut og fortjent vandt 23-16. Sejren sender nordjyderne op på andenpladsen i gruppen. Både SønderjyskE og Bjerringbro-Silkeborg har spillet en kamp mindre. De to hold mødes på lørdag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst