Fyldt kirke sagde farvel til formand

Niels Aage Fladkjær fik pæne ord med på vejen

Den nye og den gamle menighedsrådsformand i Skibsted: Niels Aage Fladkjær (th) og Johnny Andersen (tv). ?Privatfoto

Den nye og den gamle menighedsrådsformand i Skibsted: Niels Aage Fladkjær (th) og Johnny Andersen (tv). ?Privatfoto

SKIBSTED:Torsdag 24. november var skiftedag i Skibsted Menighedsråd.

Vagtskiftet blev indledt med gudstjeneste i en stopfyldt Skibsted kirke, hvor fungerende sognepræst Finn Carpentier brugte sin prædiken til et causeri over tidens gang.

Det nye kirkeår begynder søndag 27. november, og i Skibsted betyder det et "farvel" til menighedsrådets mangeårige medlem og formand Niels Aage Fladkjær, der fra prædikestolen fik et par pæne ord med på vejen ind i sit otium.

Efter gudstjenesten samledes deltagerne i Skibsted Forsamlingshus "Toften", hvor der var stillet an til den traditionelle fællesspisning - i dagens anledning og på grund af julens nærhed med andesteg med og ris a la mande på menuen.

Undervejs viste pensioneret politiassistent Hans Flou én af sine mange naturfilm fra Lille Vildmose og fortalte levende om mosens historie, om mosens aktuelle situation og om planerne for fremtiden.

Derpå blev der taget officielt afsked med den afgående menighedsrådsformand Niels Aage Fladkjær og budt velkommen til det nye menighedsråd.

Det nye menighedsråd i Skibsted tæller som det gamle fem medlemmer.

Formand for det nye råd er nyvalgte Johnny Andersen. Næstformand er Jan Jensen. Øvrige medlemmer er: Bent Nielsen, Mettea Frølund og Preben Christensen foruden præsten, der er født medlem af rådet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.