Fysioterapi i 25 år

Nørager Fysioterapi holder åbent hus og reception 1. maj.

Marit Larsen startede beskedent sin klinik på ældrecentret. Privatfoto

Marit Larsen startede beskedent sin klinik på ældrecentret. Privatfoto

NØRAGER:Nørager Fysioterapi kan torsdag 1. maj fejrer 25 års jubilæum. Samtidig kan indehaveren, Marit Larsen, Nørager, markere 25 året som ejer af klinikken. Jubilæet markeres om eftermiddagen ved åbent hus og reception i lokalerne på Skrænten 8 i Nørager.

Marit Larsen begyndte i 1989 på Nørager Ældrecenter med kun et par lokaler til rådighed. Fire år senere flyttede hun til større lokaler i Nørager Bymidte med et motionscenter som nabo og fik ansat en endnu en fysioterapeut og sekretær.

På grund af flere aktiviteter og nyansættelser flyttede klinikken i 2005 til de nuværende lokaler på Skrænten i udkanten af Nørager. Her kom en træningssal til i 2009, da klinikken var blevet en del af kommunens genoptræningscenter.

Det nyeste tiltag er træning i varmtvandsbassin.

Marit Larsen har i flere år fungeret som censor ved eksaminationen af studerende rundt om i landet, ligesom hun er aktiv inden for den faglige organisation Danske Fysioterapeuter for Region Nordjylland, der beskæftiger sig med fagpolitiske emner.

I dag er Nørager-klinikken en arbejdsplads for otte personer. Hertil kommer en fodterapeut, der har lejet sig ind i klinikken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.