Gaarde: Lucas Andersen er et scoop

AaB’s sportsdirektør er glad for, at Lucas Andersen har sluttet sig til truppen

Anders Kjærgaard
Lucas Andersen er vendt hjem til AaB. Foto: Nicolas Cho Meier
AaB 30. august 2018 22:05 - Opdateret 31. august 2018 08:36

FODBOLD: AaB har onsdag og torsdag forstærket truppen markant. Onsdag kom den hollandske angriber Tom van Weert til, og torsdag kunne den nordjyske superligaklub meddele, at den henter Lucas Andersen hjem på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Sportsdirektør Allan Gaarde glæder sig til atter at se Lucas Andersen i AaB-trøjen.

- Vi ved, at Lucas er en kreativ spiller med fantastisk teknik. Rammer han det niveau, som vi alle ved han har, bliver han en fantastisk spiller for AaB, det er jeg slet ikke i tvivl om. Det er et scoop for os, siger Allan Gaarde, der håber, at AaB med tilgangen af Lucas Andersen og Tom van Weert kan spille med helt i toppen af Superligaen.

- Jeg synes, vi har en enormt spændende trup. Der er så meget potentiale i den, og vi skal se, om vi kan få det forløst, siger sportsdirektøren.

Lucas Andersen spillede i AaB i ni år, inden han som 18-årig blev solgt til den hollandske topklub Ajax. Det egentlige gennembrud kom i den tredje sæson i det hollandske, hvor Lucas Andersen spillede fast i Æresdivisionen og Champions League, men siden gik karrieren i stå.

Den nordjyske midtbanespiller blev først udlejet til bundklubben Willem II og siden solgt til schweiziske Grasshoppers.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...