Gærum er igen klar til loppemarked

KFUM-spejdere kalder til spejderfest i weekenden

På loppemarkedet i Gærum kan man lege skattejæger og måske være heldig at finde et par velklingende instrumenter. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>Kim Dahl Hansen</i>

På loppemarkedet i Gærum kan man lege skattejæger og måske være heldig at finde et par velklingende instrumenter. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen Kim Dahl Hansen

GÆRUM:KFUM-Spejderne i Gærum afvikler i weekenden 11. og 12. maj spejderfest. Og det er igen i år med et kæmpestort loppemarked.

Alle lagre er proppet, og der er bare så mange fine og gamle ting at køre efter.

- Loppemarkedet har for længst fået stemplet som Vendsyssels største, og det er vi da lidt stolte af, fortæller loppechefen Martin Sørensen.

Der åbnes lørdag middag, og normalt plejer der at være kø for at komme til P-pladsen, så man opfordrer folk til at komme i god tid inden åbningen.

Lørdag aften er der musikunderholdning, fakkeloptog og lejrbål, hvor Søren Sloth skal holde lejrbålstale.

Om søndagen er der optog gennem Gærum by, med Sæby-Garden i spidsen.

Hele eftermiddagen er der forskellig underholdning på festpladsen, samtidig med at loppemarkedet kører videre.

Der bliver trylleshow for børnene, og inde i Hytten udstiller Gærum Lokalhistoriske forening.

Som noget nyt bliver der i år brevdue-spil. Ind til kl. 15.00 kan man spille på duerne, som herefter slippes løs, og flyver til Strandby.

Eftermiddagen sluttes af med en fantastisk opvisning med Friser heste, hvor rytterne er udklædte i gamle dragter. Det hele foregår til Keltisk musik.

Spejderne håber nu på et super vejr og en masse glade gæster, for så skal Loppemarked og Spejderfesten nok blive lige så stor en succes som de foregående år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.