Gaga skal i retten mod tidligere assistent

Lady Gagas tidligere assistent har ikke fået betaling for de mange timer, hun har knoklet for sangerinden.

Gaga skal i retten mod tidligere assistent

24 timer i døgnet. Så mange timer skulle Jennifer O'Neill arbejde, da hun var assistent for sangerinden Lady Gaga, og det mener hun ikke, der stod i kontrakten.

Men Lady Gagas tidligere ven, sambo og personlige assistent får nu mulighed for at fortælle sin historie i retten. Det skriver Bilboard.com.

Sangerinden har ifølge O'Neill ikke betalt hende for hendes overarbejde i over et år.

Dommer Paul Gardephe har fastslået, at O'Neills arbejde kan kvalificeres som overarbejde. Men Jennifer O'Neill beretter, at hun måtte nøjes med et årligt fast beløb i løn.

Det vil være op til en jury at bedømme, om Gagas krav har været, at have O'Neill på standby 24/7, som assistenten påstår.

Jennifer O'Neill har forklaret, at hun var ansvarlig for at passe Lady Gagas telefon og e-mail, samt hendes bagage, der ofte bestod af 20 kufferter.

Derudover skulle hun blandt andet sørge for, at sangerinden altid var klar til optrædener til tiden og hjælpe hende med kostumeskift og med mad efter shows.

- Hun arbejder hver dag, så du arbejder også hver dag, siger O'Neill i sin vidneforklaring.

De unge kvinder mødte hinanden i 2008, da Lady Gaga flyttede ind i samme bygning som Jennifer O'Neill. Men bare fordi man er veninder, betyder det ikke, at det er et let job at være assistent for en superstjerne.

- Du får ikke et skema, hvor du stempler ind og ud. Du er ledig, når jeg har brug for dig, siger Lady Gaga i sin vidneforklaring.

Dommer Paul Gardephe oplyser, at en høring er sat til 4. november.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst