Galleri i Kulturhuset

Galleri Blokhus viger pladsen til fordel for butik med sko, smykker og andet godt

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BLOKHUS:Galleri Blokhus der hidtil har haft til huse på Strandvejen i Blokhus er rykket til nye rammer. Fremover kan gæsterne nyde kunst i Kulturhuset Blokhus.

Ejendomsinvestor John Andersen, der er manden bag Galleri Blokhus, begrunder beslutningen med at flytte med et ønske om at effektivisere og udnytte de unikke rammer, Kulturhuset har.

- Vi har haft et flot besøgstal i galleriet i Blokhus med omkring 30.000 årlige besøgende, men det at drive galleri kræver, at der er en del personale. Vi har i forvejen mange aktiviteter i kulturhuset, som betyder, at der allerede er meget personale, så det giver os mulighed for at indhente nogle effektiviseringer på personalefronten, forklarer John Andersen.

Ifølge John Andersen vil der blive færre kunstnere, men til gengæld vil der blive arrangeret forskellige gallerievents i Kulturhuset Blokhus.

Der vil blandt andet blive opsat store telte, som skal huse skiftende udstillinger og boder.

- Det vil betyde, at Kulturhuset Blokhus vil blive et endnu mere besøgt sted. Sidste år havde vi omkring 75.000 gæster i huset, og min forventning er, at det tal vil stige til 100.000 gæster i år, siger John Andersen, der i øjeblikket har travlt med dels at tømme lokalerne i galleriet for indhold men også med at få årets sandskulpturfestival stablet på benene.

Den åbner 23. maj og bygger i år over temaet ”H.C. Andersens Eventyr”.

Det er ikke længe, at lokalerne på Strandvejen får lov til at stå tomme, allerede forleden rykkede de nye lejere ind og til pinse er de klar til at åbne butikken ”Lifestyle Blokhus”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.