Gammelt bryghus bygger nyt for 30 millioner kroner

Så blev første spadestik taget til den bygning, der skal huse Thisted Bryghus’ nye brygværk

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Til december forventer Thisted Bryghus at tage tage en helt ny bygning og et helt nyt brygværk i brug, og i formiddag blev det første spadestik taget til det, der skal sikre bryghuset en ny og fremtidssikret afløser for det nuværende brygværk, som gennem seks årtier har lavet masser af godt øl.

Thisteds borgmester Ulla Vestergaard og Verner Jensen, formand for bryghusets bestyrelse, tog de første spadestik til den 30 millioner kroner store udvidelse, der om 10 måneder efter planen skal hjælpe bryghuset ud af de nuværende trange produktionsfaciliteter og gøre det muligt at levere øl i de mængder, som markedet efterspørger.

Direktør Aage Svenningsen, Thisted Bryghus, kalder det første spadestik til nybyggeriet ”en milepæl” for Thisted Bryghus. Byggeriet bliver den hidtil største investering siden 1902, hvor det nuværende A/S Thisted Bryghus blev stiftet.

Nybygningen, der opføres på p-pladsen foran bryghusets nuværende, markante røde hovedbygning, som er et fint eksempel på datidens industribyggeri, vil tage sig ud, som nutidens industribyggeri udformes, men med respekt for så vel den gamle bygning og Thisted Bryghus beliggenhed i Thisted by.

Byggeplanerne har været undervejs i et par år, og opgaven med at realisere dem varetages af lokale virksomheder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.