Gedsted atter klar til revy

Gedeskægsrevyen spilles tirsdag og onsdag i næste uge

Holdet bag årets Gedeskægsrevy. Privatfoto

Holdet bag årets Gedeskægsrevy. Privatfoto

GEDSTED:Byfesten i Gedsted får selvfølgelig også i år en Gedeskægsrevy, som fremføres på Gedsted Skole tirsdag 20. juni og onsdag 21. juni.

Forfatterholdet bag revyen består denne gang af Eli Holm, Erik Holst, Erik Kragelund, Niels Heebøll, Niels Bonderup, Karina Jensen og Nina Christensen.

På scenen optræder igen i år en blanding af gamle og nye kræfter. Jytte Andersen, Nina Christensen, Karina Jensen, Bettina Michaelsen, Niels Bonnerup, Steven Trend og Niels Heebøll er gamle kendinge i revysammenhæng, mens Kirsten Mohr og Anna Hvilshøj Buus Pedersen er nye på holdet.

Helt efter sædvane arbejdes der til det sidste med justeringer og nye indfald og udfald. Som en god lokalrevy er der kærligt mente hip og kommentarer til livets gang i Gedsted og den omkringliggende verden. Hunde fylder en del - ikke mindst på byens Facebook. Det gør det også i årets revy, ligesom det blandt meget andet også bliver bemærket, at der er lavet en kloakledning fra Aalestrup, at der har været et stort auktionshus forbi byen, og at der har været nogen opmærksomhed omkring borgmesterens ageren.

Den musikalske er lagt i hænderne på de garvede revymusikere Henning Højen og Tage Asp, mens Niels Heebøll prøver at bevare overblikket og holde sammen på hele projekt Gedeskægsrevy.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.