Generationsskifte i brillebutik

Knud Erhardsen overdrager her - efter 48 år som selvstændig - nøglerne til forretningen i Hadsund til Majken Fly. Privatfoto

Knud Erhardsen overdrager her - efter 48 år som selvstændig - nøglerne til forretningen i Hadsund til Majken Fly. Privatfoto

Med virkning fra 1. oktober har optiker og urmager Knud Erhardsen solgt sin forretning på Storegade 33 i Hadsund til Majken Fly og to kompagnoner.

Hermed er der sikret generationsskifte i en af Hadsunds ældste og mest kendte forretninger, men Knud Erhardsen render ikke bare sådan lige af pladsen.

Han vil stadig være deltidsansat i butikken, og han vil fortsat servicere sine stamkunder med reparation af såvel armbåndsure som stueure.

Majken Fly er 41 år og bosat mellem Randers og Hadsund. Hun har de sidste 3 ½ år været butikschef hos Profil Optik i Hadsund, så hun har et godt kendskab - både til byen, dens handelsliv og til kunderne. Med sig som partnere har hun Ulrik Thrane og Claus Honoré, som i forvejen driver syv andre Thielebutikker efter samme partnerskabsmodel i blandt andet Viborg, Herning, Ikast, Skjern, Bjerringbro og Randers Storcenter.

- Jeg kunne simpelt hen ikke sige nej til muligheden for at få foden under egen disk, da chancen bød sig, siger Majken Fly.

- Jeg kender både Claus og Ulrik fra min tid i Profil Optik og ved, at de står for både faglighed og ordentlighed, og det er altså ting, jeg lægger vægt på, siger Hadsunds nye selvstændige optiker.

- Og så er det rart, at det sker i et godt kædekoncept, hvor vi både har fordele af landsdækkende markedsføring og af store indkøbsfordele, som er nødvendige, når man skal begå sig på et marked med hård konkurrence - specielt når man som jeg gerne vil sælge kvalitetsløsninger inden for både briller og kontaktlinser.

Knud Erhardsen, der efterhånden er blevet 73 år, har det rigtig godt med aftalen.

- Det er rart, at jeg nu har fundet en god løsning for forretningens videre fremdrift. Og så har jeg samtidig fået en god lejer i min ejendom, det giver mig også mulighed for en langsom sortie fra arbejdsmarkedet, idet jeg fortsat vil være tilknyttet butikken i et for mig passende omfang. For kunderne betyder det også, at man fortsat kan få rettet brillen, stillet klokken ved samme besøg i forretningen på Storegade.

I forbindelse med forretningsoverdragelsen vil der blive afholdt et oprydnings- og overtagelsessalg fra og med uge 41. Når der så er tyndet lidt ud i varelageret, vil håndværkerne rykke ind og give butikken en make over, således at man i slutningen af året med åbningssalg og reception er klar til at byde kunderne velkommen i nye, anderledes og spændende omgivelser, hvor optiker Kirstine Jensen og tre optikassistenter - ud over Majken Fly og Knud Erhardsen vil stå klar til at servicere kunderne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.