Generationsskifte i brillebutik

Knud Erhardsen overdrager her - efter 48 år som selvstændig - nøglerne til forretningen i Hadsund til Majken Fly. Privatfoto
3. oktober 2016 12:33

Med virkning fra 1. oktober har optiker og urmager Knud Erhardsen solgt sin forretning på Storegade 33 i Hadsund til Majken Fly og to kompagnoner.

Hermed er der sikret generationsskifte i en af Hadsunds ældste og mest kendte forretninger, men Knud Erhardsen render ikke bare sådan lige af pladsen.

Han vil stadig være deltidsansat i butikken, og han vil fortsat servicere sine stamkunder med reparation af såvel armbåndsure som stueure.

Majken Fly er 41 år og bosat mellem Randers og Hadsund. Hun har de sidste 3 ½ år været butikschef hos Profil Optik i Hadsund, så hun har et godt kendskab - både til byen, dens handelsliv og til kunderne. Med sig som partnere har hun Ulrik Thrane og Claus Honoré, som i forvejen driver syv andre Thielebutikker efter samme partnerskabsmodel i blandt andet Viborg, Herning, Ikast, Skjern, Bjerringbro og Randers Storcenter.

- Jeg kunne simpelt hen ikke sige nej til muligheden for at få foden under egen disk, da chancen bød sig, siger Majken Fly.

- Jeg kender både Claus og Ulrik fra min tid i Profil Optik og ved, at de står for både faglighed og ordentlighed, og det er altså ting, jeg lægger vægt på, siger Hadsunds nye selvstændige optiker.

- Og så er det rart, at det sker i et godt kædekoncept, hvor vi både har fordele af landsdækkende markedsføring og af store indkøbsfordele, som er nødvendige, når man skal begå sig på et marked med hård konkurrence - specielt når man som jeg gerne vil sælge kvalitetsløsninger inden for både briller og kontaktlinser.

Knud Erhardsen, der efterhånden er blevet 73 år, har det rigtig godt med aftalen.

- Det er rart, at jeg nu har fundet en god løsning for forretningens videre fremdrift. Og så har jeg samtidig fået en god lejer i min ejendom, det giver mig også mulighed for en langsom sortie fra arbejdsmarkedet, idet jeg fortsat vil være tilknyttet butikken i et for mig passende omfang. For kunderne betyder det også, at man fortsat kan få rettet brillen, stillet klokken ved samme besøg i forretningen på Storegade.

I forbindelse med forretningsoverdragelsen vil der blive afholdt et oprydnings- og overtagelsessalg fra og med uge 41. Når der så er tyndet lidt ud i varelageret, vil håndværkerne rykke ind og give butikken en make over, således at man i slutningen af året med åbningssalg og reception er klar til at byde kunderne velkommen i nye, anderledes og spændende omgivelser, hvor optiker Kirstine Jensen og tre optikassistenter - ud over Majken Fly og Knud Erhardsen vil stå klar til at servicere kunderne.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...