Genvalg til Kasper Kusk på landsholdet

AaB-profilen med i testkampen mod Norge

Kasper Kusk optræder igen i landsholdslejren. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Kasper Kusk optræder igen i landsholdslejren. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

KØBENHAVN:AaB-esset Kasper Kusk er blandt de spillere, som landstræner Morten Olsen har givet genvalg til testkampen mod Norge i Herning fredag 15. november.

Kasper Kusk blev noteret for sin tredje A-landskamp, da han 15. oktober afløste Christian Eriksen i de sidste 37 minutter i 6-0 sejren over Malta i den sidste kamp i VM-kvalifikationen.

I det hele taget har landstræneren genvalg til 21 af de 25 spillere, som var inde over truppen til kampene mod Italien og Malta, mens Nicolai Jørgensen gør comeback til landsholdet som truppens 22. spiller. Hans seneste landskamp var mod Bulgarien i marts måned. Siden har en skade og manglende form holdt ham udenfor.

Kun to målmænd

I lighed med tidligere venskabslandskampe på hjemmebane udtager Morten Olsen kun to målmænd, og her er der genvalg til de to keepere, der delte opgaverne mod Italien og Malta mellem sig, Stephan Andersen og Kasper Schmeichel.

Daniel Agger, Andreas Bjelland og Simon Kjær er udtaget til centerforsvaret, mens backpladserne vil blive fordelt mellem Lars Jacobsen, Peter Ankersen, Nicolai Boilesen og Jesper Juelsgård.

Midtbanepladserne tilfalder William Kvist, Niki Zimling, Casper Sloth og Leon Andreasen, de mest offensive positioner går til Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli, Emil Larsen, Viktor Fischer, Kasper Kusk og Nicolai Jørgensen, mens Nicklas Bendtner, Morten ”Duncan” Rasmussen og Nicki Bille Nielsen er udtaget til pladsen som forreste angriber.

I forhold til VM-kvalifikationskampene mod Italien og Malta i sidste måned er Thomas Delaney, Simon Makienok, Jakob Ankersen og Martin Braithwaite ikke udtaget.

Det skal dog siges, at Simon Makienok er skadet i øjeblikket og derfor slet ikke var aktuel.

Heller ikke målmanden Jesper Hansen er med, da Morten Olsen som nævnt kun har udtaget to målmænd.

Nicolaj Thomsen med igen

På U21-landsholdet er AaB igen repræsenteret af Nicolaj Thomsen.

Også eks-AaB’eren Lucas Andersen fra Ajax Amsterdam figurerer i truppen, der er udtaget til to EM-kvalifikationskampe på udebane, 15. november i Bulgarien og fire dage senere i Andorra.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden