Glad for comeback

Nickolei Jensen var søndag tilbage for Mors-Thy

Søren Olsson
Nickolei Jensen var tilbage efter en lang skadespause, da Mors-Thy Håndbold tabte til lokalrivalerne. Foto: Peter Mørk
Sport 14. november 2016 06:24 - Opdateret 14. november 2016 10:51

NYKØBING MORS: Mors-Thy Håndbold tabte stort i søndagens hjemmekamp mod Aalborg Håndbold, hvor gæsterne sejrede med hele 27-17, selvom morsingboerne ellers var gået til pausen med 11-13, hvor de absolut var med i kampen.

Mere glædeligt var det, at bagspilleren Nickolei Jensen var tilbage efter en lang skadespause, der har holdt ham ude siden sæsonens anden kamp.

- Jeg har trænet med for fuld styrke den sidste uge, og jeg mærker ikke noget i knæet nu. Selvfølgelig er jeg ikke på 100 procent endnu, men knæet har det helt fint, siger han.

- Vi må erkende, at Aalborg var det bedre hold, men selvfølgelig synes jeg nok, at cifrene lyver en lille smule. Vi følte, at vi var godt med ved pausen, men når man først scorer sit andet mål i anden halvleg efter 13-14 minutter, så er det svært at vinde kampe, siger han.

- Vi har endnu en svær opgave næste gang, hvor vi skal besøge Skjern, og vi må igen erkende, at det er angrebsspillet, der skal arbejdes på til den kamp. Vores forsvar har gjort det godt i sæsonen, og det gjorde det egentlig også mod Aalborg, siger han..

Mors-Thy er efter nederlaget nummer 11 i 888ligaen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...