Glad jazz i Skovsgård

Årets række af Global Garden Party indledt med Kansas City Stompers

Michael Christiansen
Stemningen var intim, da Kansas City Stompers indtog scenen i den tidligere tømmerhandel-hal i Skovsgård og leverede glad New Orleans-musik ud over scenekanten. Foto: Michael Christiansen
Skovsgård 8. July 2016 09:07 - Opdateret 8. July 2016 09:09

SKOVSGÅRD: Den første af årets Global Garden Party blev grundet udsigt til regn og blæst flyttet fra den hyggelige have ved Skovsgård Hotel til byens tidligere tømmerhandel, hvor en flot pyntet hal sørgede for en intim stemning, da Danmarks ældste jazzorkester, Kansas City Stompers, tog fat på en godt to timer lang koncert med glade toner med udgangspunkt i ægte New Orleans jazz.

De professionelle musikere med kapelmester Niels Abild i front leverede varen med hastetilkaldt Linda Thomsen som solist. Bandets egen sanger, Rikke Mølgaard, havde lagt sig syg med manglende stemme efter en koncert aftenen før.

Mens musikerne skiftevis spillede og fortalte om musikken, havde Piet Art Pedersen travlt. Som tidligere år sørgede han nemlig for at koncerten blev fastholdt på lærredet, inden værket efter koncerten blev solgt på auktion.

- Der var godt 100 tilhørere, og det er vi meget tilfredse med, fortæller Ida Larsen, en af tovholderne for rækken af sommerkoncerter i Skovsgård.

Efter koncerten bød Skovsgård Hotel på en omfangsrig buffet med spændende mad fra sydstaterne og var dermed helt i tråd med dagens musik.

Der er Global Garden Party i Skovsgård de kommende fire torsdage, hver gang kl. 16, dog kl. 20 torsdag 4. august.

Torsdag 14. juli er det med trioen Muleskinners, der varsler en swingende miks af bluegrass, oldtimer og coutry.

Foruden musik og mad er der også et hyggeligt og farverigt marked med en stribe boder med varer fra den store varer - og lokal økologi fra Råd & Dåd i Attrup.

Arrangør er Brovst Musikforsyning, Skovsgård Hotel og Skovsgård Borgerforening.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...