Glade gymnaster gav forårsopvisning

650 aktive deltog i Brønderslev Gymnastik Forenings festlige punktum på sæsonen

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Udenfor Brønderslev Hallen viste vinteren sig igen fra den barske side, men inde i hallen var der sved på gulvet og stribevis af varmende klapsalver, da én af landets største gymnastikforeninger, Brønderslev Gymnastik Forening, rundede sæsonen af med deltagelse af omkring 650 gymnaster til den traditionelle forårsopvisning.

Og samtlige tilskuerpladser i hallen var besat primært af fotograferende forældre og bedsteforældre, der valgte søndagen til at overvære og forevige familiens yngste i præstationerne på halgulvet.

For deltagernes alder var i den unge skala med rigtig mange børn og teenagere, mens de fleste seniorer enten fungerede som hjælpere eller sad på tilskuerpladserne.

- Vi er ellers en gymnastikforening med stor bredde og har således fire motionshold, der træner hen over vinteren, men desværre har de ikke den store lyst til at vise deres gymnastik frem ved vores forårsopvisning, siger foreningens formand, Annemette Kirkskov, der imidlertid selv var aktiv på gulvet på holdet voksne piger 25+, ligesom hendes to døtre på 13 og 9 år deltog.

- Så vi har en rigtig travl familiedag, men med så mange glade mennesker både på gulvet og på tilskuerpladserne kan man som formand kun være glad for Brønderslev Gymnastik Forenings forårsopvisning, smilede Annemette Kirkskov, inden hun selv skulle ind på gulvet.

Skrappe juniorer

De mange gymnaster fik sved på panden fra start efter en fælles opvarmning, og første opvisning var lagt i hænderne på gymnaster fra et landsdelsjuniorhold, og holdet på omkring 40-50 drenge og piger forstod virkelig at få hallen til at koge med både flotte spring og yndefuld elegance.

De blev afløst af de helt små gymnaster fra to til fire år, der havde mor eller far med på gulvet.

Derefter fulgte i en lind strøm klubbens egne gymnastikhold, ligesom der var to gæstehold fra DGI.

Det blev sen eftermiddag, inden Brønderslev Gymnastikforening kunne sætte punktum for sæsonen.

- Trods de mange tilskuere er det ingen guldgrube for gymnastikforeningen at holde forårsopvisning, for udgifterne er mange og store, men det vigtigste er også, at alle både på gulvet og på tilskuerpladserne får en god oplevelse, understreger formanden for Brønderslev Gymnastik Forening.

Og til september begynder en ny sæson for klubbens mange gymnaster.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.