Kunsthåndværk

Glaskunst i vinterferien

Værksteder med alt fra glasbilleder til hæklerier

De kreative værksteder har åbent - også i vinterferien

De kreative værksteder har åbent - også i vinterferien

AALBORG:Husets kreative værksteder byder i vinterferieugen på et særligt tilbud om workshop i at lave glasbilleder for børn sammen med forældre, bedsteforældre eller andre voksne.

Workshoppen tager udgangspunkt i at lave glasbilleder og varer 2 ½ - 3 timer.

Ideen er, at den voksne og barnet sammen får kreeret glaskunst, og Husets personale vil hjælpe undervejs med råd og vejledning.

Workshoppene afvikles mandag til torsdag.

Hele foråret kan alle bruge Husets kreative værksteder i åbningstiden, og her kan man lave mere glas, prøve kræfter med keramik, hækling eller filt.

Det koster ikke noget at bruge værkstederne man betaler for materialer og brænding.

Der ud over kan man i foråret 2014 tilmelde sig forskellige workshops i glas, keramik, filt og hækling til overkommelige priser.

I Glasværkstedet kan man som begynder få en introduktion til at bruge glasværkstedet, til brugen af forskelligt værktøj, i glasperler, serigrafi på glas og fade og BullsEye glas.

I Keramikværkstedet kan man få introduktion til at dreje keramik, glasering af keramik, krus i pladeteknik, man kan lære at lave keramikkugler og keramik med dekorationer, og sidst men ikke mindst brændes der raku udendørs mandage i ulige uger fra kl. kvart i fire.

Og så er den nyeste trend indenfor kunsthåndværk hækling blevet så populær, at vi har taget oldemor til hjælp når kreativt værksted inviterer til workshop i hæklede oldemor firkanter.

Det sker 17. marts og 31. marts kl 13.30-16.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst