Goddag og farvel i Bio Mors

I weekenden sluttede en 25 år lang æra i Bio Mors for Peter Astorp, og der lød et goddag til ny leder

Andrea Jessen Jakobsen og Peter Mørk
Efter 25 års virke i Bio Mors har Peter Astorp valgt at gå på pension. Den nye tilværelse blev i lørdags markeret med en reception i den sal, der har dannet rammen for mange af den tidligere leders timer.
Biografer 8. januar 2018 10:00

NYKØBING: - Jeg er meget overrasket over, at der er kommet så mange, lød det fra en glad Peter Astorp, da det lørdag eftermiddag strømmede ind med venner, kollegaer, bekendte og familie til reception i biografsalen.

Receptionen skulle markere afslutningen på Peter Astorps 12-årige virke som daglig leder i Bio Mors, da han sidste år valgte at trække sig tilbage for at gå på pension. I samme forbindelse blev Dorte Eskildsen budt velkommen som ny daglig leder i Bio Mors.

- Jeg har frygtet den dag, du ville komme til mig og sige, at du ønskede at stoppe. Du har i 25 år brændt for huset, og uden dig havde vi ikke været der, hvor vi er i dag, lød det fra biografens bestyrelsesformand, Kim Jensen Møller, til den afgående leder, da næsten hvert et sæde i biografsalen var besat.

Netop biografsalen var også et emne i talen fra formanden.

- I sidder alle sammen i Peters værk. Peter, du har film og filmteknik som passion, og du har virkelig fået stedet og denne sal til at fungere. Resultatet herinde taler for sig selv.

I dagens anledning var duften af popcorn skiftet ud med duften af et frokostbuffetbord, der stod placeret foran lærredet.

- Men jeg er også glad for, at det er Dorte (Eskildsen red.), der tager over. Dorte, det er ikke sikkert, at du kommer til at køre ad samme vej, som Peter gjorde. Og du må endelig ikke holde dig tilbage, tilføjer Kim Jensen Møller.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...