Gotfredsen: Det var pinligt

Hobro IK fik et point med fra Fredericia, men forsvarsspilleren var langt fra tilfreds

Foto Michael BygballeHIK Frederica <i>Michael Bygballe</i>

Foto Michael BygballeHIK Frederica Michael Bygballe

FREDERICIA:Hobro IK kunne søndag prise sig lykkelige for at få et enkelt point med hjem fra udekampen i Fredericia. Himmerlændingene spillede nemlig ikke nogen god kamp, og Hobro-forsvarer Nicholas Gotfredsen var derfor også skuffet over udeholdets indsats.

- Jeg synes, at det var pinligt. Fredericia er bedre på nærmest alle parametre i dag, og vi er lykkelige for at komme herfra med et point.

- Vi havde en klar plan om, at vi skulle mose dem og sidde fysisk på dem, men de spiller rigtig flot. Nu har jeg været her før, så jeg vidste jo godt, at de ville gøre det. Men de var gode, og vi får slet ikke sat vores spil. Så vi er glade for et point her, siger Nicholas Gotfredsen efter kampen.

Nicholas Gotfredsen skiftede til Hobro i sommerpausen, og han kom netop fra FC Fredericia. Han var derfor ekstra skuffet over resultatet.

- Jeg har lige råbt lidt højt inde i omklædningsrummet og fik bare at vide, at jeg skulle falde lidt ned. Det kan godt være, at jeg er mere irriteret end nogle af de andre måske er. Men jeg synes ikke, at det var i orden, det vi leverede i dag, så jeg er skuffet over mig selv og holdet.

Med det uafgjorte resultat står Hobro IK noteret for 11 point efter syv kampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.