Gratis planter hittede

Flere hundrede mennesker strømmede til Urtehaven i Nørresundby, hvor der kunne hentes gratis urter, stauder og piksten

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NØRRESUNDBY:Det var nærmest som at se på køen ved de store varehuse, før der åbnes op for udsalg, da flere hundrede mennesker søndag middag stod klar med spader og haveredskaber foran Urtehaven i Nørresundby.

Her bød Aalborg Kommune nemlig på gratis stauder, urter og piksten, hvis man bare selv gravede det op. Årsagen er, at det er tid til fornyelse af Urtehaven, hvor fokus skal ændres fra primært urter til en funktion som landbohave med staudebede og frugtlunde.

Landskabsarkitekt Mia Nordow fra Aalborg Kommune var begejstret for fremmødet, og at planterne nu får et nyt hjem.

- Det synes jeg er dejligt, for det er nogle planter, der har stået her længe, og det r det helt rigtige tidspunkt at genplante på sagde hun.

Hos gratisterne var humøret også højt.

- Jeg synes, at det er en mega fed ide, og da jeg så det, vidste jeg, at jeg skulle med til det, sagde Mette Arleth fra Vaarst, der primært gik efter krydderurter, som hun ikke har i forvejen.

Henrik Mikkelstrup fyldte en trillebør med piksten.

- Vi har lige en lille gårdhave, som vi skal have lavet med lidt gamle fliser og de her piksten, sagde Henrik Mikkelstrup fra Aalborg

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.