Grin med Ole Helmig

- Et godt grin er som morfin, fortæller lægen, der taler i Aalborg øst

Læge og foredragsholder Ole Helmig fortæller sjove anekdoter fra et langt lægeliv til Højskolecafe på Trekanten. Foto: Frederik Alken <i>Frederik Alken</i>

Læge og foredragsholder Ole Helmig fortæller sjove anekdoter fra et langt lægeliv til Højskolecafe på Trekanten. Foto: Frederik Alken Frederik Alken

AALBORG:Han er ikke en helt almindelig læge, Ole Helmig. Han er en læge med humor, så meget, at han i sin lange karriere som ortopædkirurg og administrerende overlæge på Århus Kommune Hospital hele tiden arbejdede aktivt for at få humoren ind i den almindelige omgangstone til gavn for patienterne.

Han har også kastet sig ud i gerningen som lokalpolitiker og aktiv familiefar, med gode resultater, for sønnen Thomas Helmig har jo egentligt gjort det ganske godt.

Endelig har Ole Helmig kastet sig over kulturen, og det er i den forbindelse man kan møde ham på Trekanten: Som lun foredragsholder, hvor han fortæller om de mange positive og sjove patientoplevelser han har haft med mere end seks årtier som læge.

- Et godt grin er som morfin, siger han, og der er ingen tvivl om, at det kommer man selv til at opleve på Trekanten tirsdag 25. marts.

Højskolesangbogen kommer på bordet sammen med kaffen og kagen klokken 14.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.