Gruppeformand går

Dennis Stenbjerg Johansen føler sig underløbet af partifælle og vil ikke mere lede SF’s gruppe i regionsrådet

Bente Lauridsen, 1. næstformand i regionsrådet, har underløbet mig som gruppeformand, siger Dennis Stenbjerg Johansen. Arkivfoto: Peter Mørk. <i>Peter Mørk</i>

Bente Lauridsen, 1. næstformand i regionsrådet, har underløbet mig som gruppeformand, siger Dennis Stenbjerg Johansen. Arkivfoto: Peter Mørk. Peter Mørk

NORDJYLLAND:Socialistisk Folkepartis tre mand store gruppe i det nordjyske regionsråd skal have ny gruppeformand. Gruppeformand Dennis Stenbjerg Johansen har meddelt, at han stopper, fordi han ikke har fået tilstrækkelig opbakning fra partiets bestyrelse i en strid med partifællen Bente Lauridsen, der er næstformand i regionsrådet.

Hun har, mener den afgående gruppeformand, underløbet ham.

- Bestyrelsens manglende støtte til mig betyder, at der er et urimeligt arbejdsmiljø, som jeg ikke fortsat vil agere som gruppeformand i, siger Dennis Stenbjerg Johansen til NORDJYSKE Stiftstidende.

Bente Lauridsen siger, at hun beklager Dennis Stenbjerg Johansens beslutning. Men hun kan ikke genkende hans beskrivelse af forløbet.

Sammen med politisk ordfører Lene Linnemann, som er det tredje medlem af SF-gruppen, skal Dennis Stenbjerg Johansen og Bente Lauridsen nu diskutere, hvem der skal være ny gruppeformand.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden